Стоянка Мутафова: Писна ми! Ще бягам от болницата!

  • 07 декември 2016 12:59

  • 3039
  • 1
Стоянка Мутафова: Писна ми! Ще бягам от болницата!
© Булфото

"Писна ми! Ще бягам! Че аз и друг път съм бягала от болница!", възкликна пред "24 часа"  Стоянка МутафоваСтоянка МутафоваСтояна Константинова Мутафова е българска актриса, по-известна като Стоянка Мутафова. Истинското на 8-ия ден от престоя си в клиниката.

Миналият понеделник тя получи лек инфаркт и по спешност й бе поставен стенд. Операцията минала съвсем леко и успешно, но актрисата настинала, вдигнала температура, появила се кашлица.

Тя бе преместена в понеделник от самостоятелната стая в белодробното отделение, слагат й и кислородна маска. "Надупчена съм като решето", оплаква се Стояна, която е прочута с нетърпимостта си към болници и се слави като много капризна пациентка. Досега не е задържала в клиника повече от няколко часа.

"Знам, че е за мое добро. Знам, че ме лекуват, ама като питам от какво, ми казват "Как от какво? От болестта!" Ама от каква болест, защо, с какво, не уточняват. Може би това е политиката на лекарите, но се чувствам в неведение и имам усещането, че вече излишно стоя тук", разсъждава голямата комичка. Неизменно до нея е дъщеря й Муки, която й занесе грозде по нейна молба, и актрисата Ирен Кривошиева, нейна партньорка в прочутата комедия "Госпожа Стихийно бедствие".

"Всички са мили с мен. Глезят ме, че чак ме захаросват. "Вдигни сега краченцето. Дай да видим оченцето. Подай си ръчичката. Наклони главичката... Леле, съвсем ме вдетиниха! Че аз на детето си не съм говорила с такива умалителни", успява да превърне в шега всяка ситуация актрисата.

"Е, миналия път като бягах от болница, Муки ми помогна да прескоча прозореца, ама беше на първия етаж. Като нямам парашут, ще взема асансьора, едно такси и вкъщи. Вкъщи и стените лекуват, така знам аз. Да си се свия в моето легло... Наистина болничната атмосфера не ми понася. Хем ме хваща съклет, хем ми е мъчно за театъра, хем да си кажа право се чувствам добре и си мисля, че вече трябва да си ходя при котките, че и те са се затъжили за мен, миличките. А и се задават Коледа - най-любимият ми празник. Искам да си окича елха, да седнем с Муки да си пожелаем Новата година да е по-здрава. Дай, боже", признава Мутафова.

Последвайте канала на

Novini.bg
3039 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Lion

2016.12.07 | 20:31

1
оффф бабо СТОЯНКЕ -как да ти кажат че ни си добре-уж си разбрана а пък това не искаш да го разбереш.Всичко е много просто...........трябва да се спреш ...........със всичко и да не мислиш за нищо друго освен.............здравето си........ВСИЧКО Е ДОСТАТЪЧНО........... МНОГО Е ОТ ТВОЯ СТРАНА.НЕКА ХОРАТА ДА ТЕ ЗАПОМНЯТ С ТОВА...........ЧЕ СИ РАЗБРАНА ЖЕНА И ВЕЧЕ МИСЛИШ ЗА ЗДРАВЕТО СИ...................А пък другото ..............каквото ще трябва да стане.............то ЩЕ СТАНЕ.........ОТЪРВАНЕ НЯМА......................ЖЕЛАЯ ТИ -ЗДРАВЕ

Добави коментар

Водещи новини