Първите седем стартира кампанията ''Чудесата на живота''

  • 07 декември 2016 11:41

  • 1678
  • 0
Първите седем стартира кампанията ''Чудесата на живота''
©

Чудесата на живота – това са всички онези моменти, в които дъхът ни спира от удивление, щастие и възхита. Моментите, в които от безгрижни деца, вярващи във вълшебства, се превръщаме в отговорни възрастни, но продължаваме да пазим духът на мечтателя в себе си!

За тези моменти и за всички други, свързани с най-важните събития в живота ни, от Първите седем стартираме кампания, която нарекохме „Чудесата на живота“.

Първият етап от кампанията ще е под надслов „Чухте ли сърчицето на вашето бебе“. Тя е за бременни дами от 5-та седмица на бременност до първата среща с бебето. Вместо да се опитваме да се впишем в стандартния формат с училищата за бременни, ние решихме да ги поканим на кино.

Съвместно със Сine grand в Park center mall, в голямата зала с капацитет 270 човека каним всички бременни наши читатели и половинките им да заповядат на прожекцията на новия филм с Брад Пит и Марион Котийяр Allied/Свързани.

Всяка една от вас ще получи красива подаръчна кутия с продукти и материали, които ще са й от полза по време на бременността и в първите дни след като бебето се появи на бял свят, както и книжката с изпробваните рецепти на Първите седем за захранване на бебето.

Кутията съдържа продукти на приблизителна стойност 60 лв.,много полезни материали, както и специалната книжка „57 рецепти за домашна бебешка кухня“ на Първите седем.

Дата: 10 декември
Начало: 16:00 ч.
Цена на билета: 9.50 лв.

Линк към фейсбук-събитието ТУК.

Билетите ще бъдат в продажба от 3-ти декември на касите в Cine Grand в Park center mall. За резервации ТУК.

Вижте трейлър на филма:

Последвайте канала на

Novini.bg
1678 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини