Николета Йорданова пред Novini.bg: Нищо положително не предстои на България

  • 07 декември 2016 08:41

  • 83688
  • 0
Николета Йорданова пред Novini.bg: Нищо положително не предстои на България
© Facebook

Ясновидката Николета Йорданова направи страховити прогнози за бъдещето на България и света единствено пред Novini.bg. Тя разкри какво вижда в бъдеще, свързано с нашата страна, за живота на хората, дали ще има политическа криза, има ли шанс Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в да влезе в политиката, за бежанската криза и природните катаклизми.

Нищо положително не предстои на България. Ще става все по-зле. Това е политически сценарий. В България ще стане пълен кошмар и хората ще бягат оттук. Предстои глад и мизерия. Ще има девалвация на лева догодина или по-догодина. Който има пари в банката ще бъде засегнат,“ прогнозира ясновидката Николета Йорданова.

На въпрос дали вижда големи политически трусове у нас, топ ясновидката заяви, че всичко е политическа игра. „Борисов има огромно его. Изборът на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за президент нищо няма да промени, защото нищо не зависи от БСП, ГЕРБ или президента. Всичко зависи от американските власти, които контролират и властта у нас“. По думите й ако не е имало намеса в изборите за президент на САЩ и на България е трябвало да спечелят Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 и Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Това е игра, решена в последния момент. Една малка група е решила мъже да застанат начело. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на едва ли ще промени нещо. Никой президент на България нищо не е правил, освен Тодор Живков“, подчерта ясновидката. Според нея депутатите ще започнат да се проверяват за наркотици, за да си правят мръсно едни на други.

По думите й Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в няма да влезе в политиката. „Ако това се случи той би имал съдбата на Бареков. Той не става за политик, както и за певец“, подчерта Николета Йорданова.

Тя прогнозира, че животът на хората ще бъде все по-труден. „Няма да се вдигат пенсии и заплати. Българите ще бягат навън“.

Преди време Николета Йорданова бе единствената, която предсказа, че вижда бежанска вълна и позна. Тя заяви, че вижда черни мъже, които влизат на тълпи в Европа. Сега Николета вижда, че те ще бъдат спрени. „Турция обаче ще продължи да рекетира Запада за пари. Те няма да навлязат насам в България, колкото хората се страхуват. Но ще има нови атентати в Европа. Това ще се случи във Франция, Германия и местата, където са по-концентрирани мигрантите. Те действат по сигнали и кодове чрез Фейсбук. Те си имат пароли като код. Например: „В колко да се видим? В 6:30. Това означава атентатът да стане по това време. Така работят те“, предупреди ясновидката.

Според ясновидката няма да има големи природни катаклизми у нас, защото страната ни е пазена, обаче ще има пожари. „Много пожари ще има тази година. На ниви, гори, няма да има наводнения, но ще има пожари. Виждам разцепени мостове и пътища. Ще има трусове, но няма да са разрушителни като в Италия“, прогнозира още Николета Йорданова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
83688 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини