Алисия се гаври с Николета (снимка)

  • 07 декември 2016 07:07

  • 103812
  • 4
Алисия се гаври с Николета (снимка)
© Булфото

Неочакван подарък, от който й настръхнаха косите, получи за имения си ден вчера Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През. Приятелско общо селфи на фолкпевиците Андреа и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия буквално изправи НиЛо на нокти.

Най-големият враг на Лозанова – АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, и доскорошната й най-добра дружка Андреа са си станали първи приятелки, пише "България Днес".

Не е ясно кога и как са се сдушили двете певачки, но показаха в социалните мрежи, че се разбират повече от добре. Снимки и клипове от светско събитие, на което Ася и любимата на Кобрата са отишли заедно, буквално вцепениха именичката.



Това е поредната гавра на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия с жената, отнела съпруга й. След като преди време АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. застана на нейна страна и отсвири Николета, сега дойде ред и на Андреа. Ася заби в земята Лозанова, която напоследък е сам-самичка.

Отношения между Андреа и Николета се променят през месец и двете силиконки ту се карат, ту пак са си близки. Този път обаче приятелството между тях е завинаги в миналото. Каква е причината за скандала им, и двете упорито не искат да издадат. По всичко личи, че НиЛо е много сгафила, щом Андреа й отмъщава с най-големия й кошмар.

Докато АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и най-новата й дружка се забавляват заедно, НиЛо се е отдала на активна почивка в Мадрид. Плеймейтката прекара там рождения си ден преди седмица и е решила да удължи престоя си. Лозанова е взела със себе си щерка си Никол, но компания й прави още някой, когото тя упорито крие от фотообектива и само намекна за него в емоционален пост.

Последвайте канала на

Novini.bg
103812 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Mitko

2017.08.19 | 14:30

4
Vsicki ste KURVI,nqma za kakvo da se karate,podelete si pazara i si rabotete,piski mnogo,ste stignat za vsicki vi :)

2017.08.19 | 14:30

3
Внимателно изчетох тази "новина", направих си необходимите изводи и извлякох ценни поуки. Благодаря, че ни информирате навреме за такива жизненоважни исторически събития, които един ден ще влязат в учебниците по история!!!

2017.08.19 | 14:30

2
не ни занимавайте с тия курви и слави педераса

2017.06.23 | 17:53

1
Марш на пиацата!

Добави коментар

Водещи новини