Румен Петков: По необясними причини бордът на "Кинтекс" е сменен

  • 06 декември 2016 12:56

  • 6483
  • 3
Румен Петков: По необясними причини бордът на "Кинтекс" е сменен
© Булфото

АБВ предлага да създаде експертна работна група за изработване на промени в изборното законодателство, която да работи по време на служебните правителства и да предложи решения на следващия парламент. Това съобщи заместник-председателят на ПГ на АБВ Мариана Тодорова на пресконференция в централата на партията.

От партията ще предложат Народното събрание да приеме обща декларация за излизане от създалата се политическа ситуация, изразяваща се в невъзможност за съставяне на правителство в рамките на този парламент и липсата на време и политически ресурс за приемане на важно законодателство. Една от точките в тази декларация е предложението председателят на Народното събрание да създаде такава експертна група от представители на партии, неправителствени организации и учени, която да работи по изборното законодателство.

Мариана Тодорова отбеляза, че в рамките на настоящия парламент няма време и политически ресурс да се измени избирателната система, но би се почувствала обида от обществото, ако не се започне работа по такива промени.

От АБВ алармираха и за немотивирани действия на правителството в оставка в ръководствата на печеливши фирми от военно-промишления комплекс. В петък по необясними причини бордът на "Кинтекс" е сменен и са назначени нови хора на срочни договори от два месеца и една седмица, коментира заместник-председателят на партията Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той добави, че във ВМЗ-Сопот е назначен втори изпълнителен директор и така се утежнява управленската структура. От АБВ очакват отговор от министър-председателя дали той споделя тези промени, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6483 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.12.06 | 21:22

3
тоя що не е в затвора

2016.12.06 | 21:22

2
няма място ..тъпкано е с министрите бокови ,с депутати и областни управители ,даже правят място и за плювньо и компания ..
stojan chadziev

2016.12.06 | 18:49

1
Pri4inite sa jasni dr.Petkov,dosega vie i BSP cicachte ot kintex,izvor4eto presachna,kazacha da si da si braknete otzad.

Добави коментар

Водещи новини