Обявиха награда за информация за убиеца на Стефани

  • 06 декември 2016 12:00

  • 15956
  • 0
Обявиха награда за информация за убиеца на Стефани
© Фейсбук

Награда в размер $11 000 е предложена за информация, водеща до залавянето на предполагаемия шофьор, чието превозно средство удари и уби 20-годишната Стефани Линева в събота, съобщи "Press Connects".

Припомняме, че досега основната версия е, че Стефани е блъсната от автомобил, но семейството й разкри подозренията си, че тя може да е убита на друго място, а тялото ѝ да е било захвърлено на магистралата. Наградата е обявена от Университета в Бингхамптън, градската управа и местния бизнесмен Марк Йонати, с надеждата, че това ще доведе до нови следи и насърчават хората да представят всяка информация.

"Все някой знае нещо. И други хора може да са видели нещо, което да е привлякло вниманието им, но да не знаят какво е. Тя е като наше дете. Най-близките й приятели са нейните съотборници, които също са студенти и ние им помагаме с каквото можем", каза ректорът на Университета в Бингхамптън Харви Стенгър, като допълни, че са организирали групи за терапия за всички студенти, които са познавали Линева, пише "24 часа".
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
15956 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини