Обсъждат нов режим за регистрация на каруци в Плевен

  • 06 декември 2016 10:18

  • 1004
  • 2
Обсъждат нов режим за регистрация на каруци в Плевен
© Булфото

Нов режим за регистрация на каруци в община Плевен ще бъде обсъден от Общинския съвет на последното му заседание за тази година на 22 декември. Това съобщи на пресконференция председателят на Мартин Митев.

Всички каруци трябва да бъдат задължително боядисани в жълто, с регистрация в съответните кметства и с регистрационни номера, написани с едър черен шрифт. Така, при установяване на нередности, нарушителите лесно ще бъдат идентифицирани и санкционирани, посочи Митев, цитиран от БТА.

Промените са част от общинска Наредба номер "3". Дебатът по тях е започнал на ноемврийската сесия. По думите на Митев кметът на село Николаево Ваня Орозова е направила практични предложения, касаещи движението на пътни превозни средства с животинска тяга, които ще бъдат взети пред вид.

Председателят на съвета допълни, че се предвижда да бъде изменен и режимът на платеното паркиране в Плевен. Ще бъдат нанесени ограничения и уточнения за реда при издаване на карти за паркиране, за дейностите по таксуване и начините за платеното паркиране в обособените зони, както и при режима на паркиране за служебни нужди.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1004 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Боев

2017.02.14 | 17:40

2
Пълна забрана за движение на каруци и роми в тъмните часове на денонощието.

2017.02.14 | 17:37

1
Нелегалните бежанци ни заляха .За тях няма нов режим и регистрация като престъпници , асе занимаваме с регистрация на магарешките каруци .А бе българино, това държава ли е .или чакаш Слави да проведе още референдуми за заличаване на държавата

Добави коментар

Водещи новини