Две глобални CSR отличия за Dentsu Aegis Network България

  • 05 декември 2016 10:27

  • 1661
  • 0
Две глобални CSR отличия за Dentsu Aegis Network България
©

Dentsu Aegis Network България спечели две отличия на тазгодишните глобални награди Future Proof Awards.

Социалната инициативата #1000cranes беше отличена в категорията за иновации - „Innovating the Way Brands are Built“. Коледната кампания, проведена в края на 2015 година беше посветена на каузата на Фондация „За нашите деца“, която подпомага развитието на децата в сигурна и защитена семейна среда. Служителите на компанията изработиха ръчно 1000 оригами, които раздадоха като коледни послания на свои партньори и клиенти с цел да популяризират дарителския номер на инициативата. Кампанията идва от преданието на древна японска легенда, според която, всеки който направи 1000 хартиени птици, сбъдва най-съкровената си мечта.

Радослав Неделчев, оперативен директор на Dentsu Aegis Network България, пък получи най-високото глобално признание за развитието на социалната отговорност на корпоративно ниво в категорията „Move the Dial - Champion“. Отличието е за личния му принос в създаването на социално отговорен екип и повишаване на доброволческите инициативи на компанията, сред които високо оценената кампания за популяризиране на бягането #4040caratrun и организацията на доброволческата инициатива за обучение на възрастни хора да боравят с новите технологии.

В надпреварата за тазгодишните “Future Proof Awards” се включиха над 140 кандидатури, а Dentsu Aegis Network България се състезава с представители на над 30 държави. Наградите Future Proof имат за цел да отличат най-добрите практики и постижения в областта на Корпоративната социална отгорност и да представят най-отговорните, амбициозни и иновативни проекти в тази сфера. Пълният лист с победители можете да видите тук - http://futureproofawards.com/winners-2015.html

Последвайте канала на

Novini.bg
1661 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини