Александър Симов: Парламентът е абсолютно изчерпан, произвежда само хаос и интриги

  • 05 декември 2016 07:59

  • 5674
  • 4
Александър Симов: Парламентът е абсолютно изчерпан, произвежда само хаос и интриги
©

БСП твърдо заяви своята позиция, че ще върне управленския мандат и е последователна в позицията си. Това каза в сутрешния блок членът на Изпълнителното бюро на БСП Александър Симов.

Парламентът политически е абсолютно изчерпан и може да произвежда само хаос и интриги, но не и надежда за хората. България нямаше да се намира в това състояние, ако Борисов не беше заложил хазартно оставката си, заяви Симов.

По думите му, реално погледнато, вече сме в предизборна кампания.

Според Александър Симов настоящият кабинет няма легитимност, за да остане като остане като служебно правителство. Няма и как Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на да постигнат консенсус по съставянето на служебен кабинет. По конституционна процедура служебното правителство трябва да бъде съставено от Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и задачата му е да подготви честни избори. Няма никаква драма в това, но някои хора искат да превърнат своето падане от власт в национална трагедия, заяви социалистът.

По думите му БСП работи сериозно, за да поеме отговорността за управлението на страната след предсрочните избори. След политическите импровизации на ГЕРБ и сие смятам, че БСП може да управлява по един доста различен начин.БСП трябва да се бори за възможност да управлява самостоятелно, за да може да реализира политиките си. БСП няма да участва във властта на всяка цена и самоцелно, заяви Симов, според когото коалиция с ГЕРБ е малко вероятен вариант, каза още Александър Симов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5674 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.12.05 | 18:33

4
Червената му муцуна изразява душевната му и умствена тъпотия !
Веселин Василев

2016.12.05 | 18:33

3
А ти кой беше,че нещо съм позабравил.
гост

2016.12.05 | 18:33

2
Щом излезе и тоя да дава съвети,значи ситуацията е трагична.
Защо!

2016.12.05 | 11:23

1
Не е въобще хазартно, това му е целта.

Добави коментар

Водещи новини