Подходящо е четенето на еротична литература

  • 05 декември 2016 06:45

  • 4096
  • 0
Подходящо е четенето на еротична литература
©

Луната е в знак Водолей.

Тук там се срещат бунтарски настроения и протестиране срещу това, което ни е противно.

Хората са склонни да извършват странни, нелогични действия, да казват шокиращи неща, да се отличават от тълпата, да споделят своите необичайни проекти, привичното им се струва скучно. Получава се възможност да видим новото в добре познатите ни неща, да открием качества в другите, които досега не сме забелязвали. Светът става непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко.

Уязвими са коленете, прасеца, глезените. Стрелците в тези дни трябва да съблюдават щадяща диета, да се откажат от силен чай или кафе. Овен и Риби могат да увеличат физическото натоварване, за Лъвовете е полезна гимнастиката на шията. Преумората може неблагоприятно да повлияе върху здравето на Близнаците. Козирози и Риби могат да започнат курс с медикаментозно лечение или гладуване. Водолей и Овен трябва особено старателно да пазят зрението си от претоварване и ярка светлина. От 13:24ч до 06:32ч на другия ден Луната ще се движи на празен ход. Побързайте важните неща да ги свършите преди това.

7 лунен ден (след 11:47ч до 12:22 на другия ден) – Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са през този лунен ден белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Силата на словото е голяма в този лунен ден. Каквото кажете, може да се осъществи, затова внимавайте какво говорите. Не отправяйте клетви. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Бизнес – 7-ми лунен ден е един от най-удачните дни за бизнес. Деловите хора трябва да внимават при работа с документи и други ценни книжа. Има възможност да се реализират планове и идеи, появили се в предишното лунно денонощие. Партньорите са склонни да проявяват доверие. Има голяма възможност да намерите нови клиенти, помощници, покровители. Подкрепа могат да окажат близки и роднини. Направлявайте своята активност към реализация на замислите ви и осъществяване на плановете.

Секс - При сексът в този лунен ден не трябва да се бърза. С колкото може повече любовна прелюдия, продължителни любовни игри, много нежни думи, комплименти, рецитиране на стихове. Много подходящо е съвместното четене на еротична литература, не порнографска обаче. Говорете повече любовни думи, не се скъпете на взаимни комплименти. Не забравяйте, че казаните думи в седми лунен ден се въплъщават с времето в реалността и ако сега казвате на своята жена, мъж, любовник или любовница, че са страхотни, приказни и секси, скоро ще станат точно такива. Луната ви призовава към романтичен и страстен секс, така че не се отказвайте!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4096 0

Свързани новини

Водещи новини