БГ-любимката на East 17 представи първия си роман

  • 01 декември 2016 11:24

  • 1351
  • 0
БГ-любимката на East 17 представи първия си роман
©

Изминалата сряда бе белязана от едно запомнящо се събитие – представянето на романа “Чаках точно теб” от Стефана Белковска, девойка, по която преди няколко години се захласна вокалът на East 17 Брайън Харви. Били сме на много представяния на книги и стихосбирки, но тази вечер спокойно би могла да бъде определена като премиера от високо ниво.

Столичният клуб “РМ” едва успя да побере гостите, а също така и цветята, които буквално засипаха авторката на книгата. Романът разказва за любовта, но и не само – за умението да прощаваш и най-вече за това как се сбъдват мечтите. Именно под този надслов премина вечерта, която се изниза като няколко секунди не за друго, а защото водещите и всички участници в нея превърнаха премиерата на “Чаках точно теб” в истинска приказка, която слушахме в захлас.

Водещата Вяра Атова, позната от екрана на “Нова Телевизия” и “Сити ТВ”, емоционално и искрено представи авторката Стефана Белковска, която се появи в ефирна черно-червена рокля и понесе всички ни в един вълнуващ разказ за своята мечта да стане писател, за това как е започнала да пише историята на книгата, когато е била на 16, но е изгубила своята тетрадка с оранжеви корици и едва миналата година я е открила на тавана. За мечтите, които са умирали и са се възраждали наново, и за любимия й град Лондон и защо той, както и музиката заемат централно място в книгата й. И тъй като все пак сме на представяне на роман, на сцената се качиха Гери Турийска – създател на проекта “Пощенска кутия за приказки” и Константина Живова – водеща на предаването “Днес” по телевизия “Bulgaria on Air” и също автор на роман.

Докато четяха своите любими откъси от романа, зад гърба им видео стената ни пренесе в нощен Лондон, високо над града и буквално ни потопи във всяка дума. След като приключиха с откъсите, единственото, което остава в съзнанието, ти е непреодолимото желание да чуеш още, да прочетеш “Чаках точно теб”. Вяра за пореден път покани Стефана на сцената, която от своя страна емоционално благодари на хората, помогнали й да сбъдне мечтата си.

„Аз не приемам нищо за даденост, за мен тази вечер е един огромен подарък, за който дори не съм имала смелостта да мечтая, камо ли да поискам. Искам да знаете, че една мечта никога не се сбъдва сама. Тя се сбъдва с помощта на много хора и това сте вие. Тази вечер посвещавам на всички вас”, сподели Белковска. След малко сълзи в нейните очи, както и в очите на гостите, на сцената се качи Валентина Александрова, позната от формата “Стар Академи”, която буквално ни отвя с изпълнението си на "Nothing compares to you”, която песен посвети на Стефана, с която са приятелки от години.

Последвайте канала на

Novini.bg
1351 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини