JYSK България отваря магазин номер 10 в Пазарджик

  • 06 декември 2016 10:00

  • 4651
  • 2
JYSK България отваря магазин номер 10 в Пазарджик
©

JYSK България се разраства – отваря врати магазин номер 10, ето защо за нас това е един малък празник, на който искаме да поканим всички наши клиенти и да ги „почерпим” с нашите страхотни оферти. В деня на откриването, 8 декември, клиентите, които искат да се запознаят с нашия асортимент и нашите услуги, ще бъдат посрещнати с музика, балони, специални оферти, чаша ароматно кафе, за да започнат деня подобаващо, както и с един пухкав кроасан, за да имат сили да пазаруват през дългия ден. Първите 150 клиенти, направили покупка на стойност 20 лева или повече, ще получат подарък - възглавница с пълнеж от мемори пяна.  

 „В момента компанията предлага своите артикули в 41 държави и е в постоянно развитие. С отварянето на JYSK Пазарджик, веригата достига до магазин номер 10 в България. Нашата цел е да сме възможно най-близо до голяма част от клиентите ни, както онлайн, така и в градовете, и всеки ден да им предлагаме атрактивни оферти. На откриването ще посрещнем посетителите с изгодни цени и един добре подготвен екип, готов да помогне за правилния избор”, Александру Брату,главен мениджър JYSK България и Румъния.

“Екипът на JYSK Пазарджик очаква с нетърпение деня на откриването! Готови сме да посрещнем нашите клиенти с една селекция от качествени артикули, с модерен и изчистен скандинавски дизайн. Искаме да се запознаят с нашия асортимент, като започнем от матраците, завивките и възглавниците, чак до мебелите и декорациите за дома. При нас клиентите ще получат качествено обслужване, както и помощ при своя избор” Димитър Тъпчаров, управител на магазина.

За JYSK

JYSK е сред най-големите търговци на мебели и декорации за дома в Европа, с годишен оборот от над 2,5 млрд. евро. Групата притежава повече от 2300 магазина в 41 страни, голяма част от тях са разположени в Европа, с около 19 000 служители.

Основан от Ларс Ларсен, JYSK отваря врати на 2 април 1979 в Орхус, Дания, вторият най-голям град в страната. Пет години по-късно, компанията отваря и първия си магазин в Германия. През април 2016, JYSK навърши 37 години. Събититето бе отбелязано със специална кампания във всички страни, в които присъства групата.

JYSK стъпва на българския пазар през 2005 година, като отваря врати за първи път в Пловдив. В момента веригата притежава 9 магазина на територията на страната в следните градове: Пловдив, Велико Търново, София, Бургас, Плевен, Стара Загора, Асеновград и Варна.

JYSK отваря средно по повече от два нови магазина всяка седмица и е сред най-големите търговци на завивки, възглавници и матраци в Европа. Ние продаваме почти 3 милиона матраци и повече от 8 милиона възглавници всяка година. Но това не е всичко. Ние също така предлагаме и богата гама продукти за останалата част от дома - мебели, модули за съхранение, спално бельо, градински мебели и аксесоари за баня.

Последвайте канала на

Novini.bg
4651 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
русенче

2017.01.18 | 22:27

2
ми нии що нямаме,маи никои не ни брои за град!!!!

2017.01.18 | 22:27

1
ураааа..нова "българска" верига ..пак парите ни ще прибира ..пак печалбата ..в чужбина ..цените двойни ..браво български продажници...да ни е честита ..територията наша ..

Добави коментар

Водещи новини