В Благоевград правят анализ на резултата на ГЕРБ

  • 29 ноември 2016 12:56

  • 3095
  • 3
В Благоевград правят анализ на резултата на ГЕРБ
© ГЕРБ

Отминалите избори за президент и вицепрезидент бяха трудни, на които всички партии се обединиха срещу ГЕРБ. Това каза областният координатор на партията в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева на областно събрание на структурата, на което бе направен анализ на изборните резултати. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Благодаря на всички членове и симпатизанти, които ни подкрепиха на тези избори. Благодаря на вас за усилията, които положихте по време на предизборната кампания. Знам, че през този месец на всеки един от нас му беше изключително трудно и че дадохте всичко от себе си. Загубата не трябва да ни обезкуражава, нека запазим своя дух и своята вяра в каузата, която ни обединява”, каза Савеклиева.

Тя отчете, че на първи тур в Благоевградска област ГЕРБ запазва водещите си позиции и е първа политическа сила - гласували са близо 44 000 избиратели. „ГЕРБ спечели вота в общините Банско, Благоевград, Гърмен, Петрич, Симитли и Струмяни. На втори тур подкрепата за ГЕРБ нарастна с 20 000 гласа и партията запази първата си позиция в общините Банско и Симитли”, подчерта Даниела Савеклиева. Тя посочи още, че в региона ясно се е очертала връзката между БСП и ДПС, като се съпоставят резултатите между първи и втори тур в общините със смесено население, където на балотажа Радев е победител именно с гласовете на ДПС.

Представителите на 14-те структури на партията коментираха причините за изборните резултати, посочиха грешките, допуснати по места и в национален план.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3095 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Резултатът е

2016.11.29 | 13:19

3
кyp за мутро-седесарското правителство
ПЕДАЛИ ГЕРБЕРИ

2016.11.29 | 13:12

2
БУКЛУЧАРИ

2016.11.29 | 13:12

1
Стига с тия анализи на ГЕРБ .Анализа е следния Българския народ ,не иска ,мафиоти ,мутри ,и престъпници да управляват ,крадат и разграбват държавата .ГЕРБ не може да се откаже от това .Това е анализа .Какво се лъжете по-между си

Добави коментар

Водещи новини