Шестима ранени при 3 катастрофи в Пловдивско

  • 22 ноември 2016 20:44

  • 1598
  • 0
Шестима ранени при 3 катастрофи в Пловдивско
©

Шестима души са ранени при три катастрофи на територията на Пловдивска област през последното денонощие, съобщиха от Областна дирекция на МВР. Мъж и 2 жени са с наранявания след инцидент между селата Розино и Кърнаре,  станал в понеделник около 15.40 часа, след като “Фолксваген” отнел предимството на „Ауди“, предприемайки ляв завой за навлизане в бензиностанция.

В резултат на удара аудито се завъртяло и блъснало лека кола “Ланчия”, управлявана от 43-годишен столичанин.

На място са прегледани 23-годишната шофьорка на аудито от Белозем, 49-годишният водач на фолксвагена и негова 56-годишна спътничка – и двамата от Розино.

Алкохолните проби на тримата шофьори са отрицателни. 27-годишен шофьор на мерцедес е настанен в болницата с фрактура на бедрена кост, след като автомобилът му бил блъснат от джип „Санг Йонг“, навлязъл в лентата за насрещно движение при предприето неправилно изпреварване на пътя Асеновград-Кърджали.

На двамата шофьори, които са на 27 години и от село Червен, им е взета кръвна проба за алкохол. Двама души – на 22 и 30 години, пострадаха при катастрофа край село Първенец, станала в понеделник около 19.30 часа. Пристигналите на мястото на инцидента пътни полицаи установили, че лек автомобил „БМВ“ предприел изпреварване и блъснал извършваща ляв завой лека кола „Хонда“, която се завъртяла и ударила паркиран „Форд“.

Шофьорите – 47-годишен мъж от Първенец и 26-годишен пловдивчанин, са тествани с дрегер за алкохол, но резултатите са отрицателни.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1598 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини