Плевнелиев покани на среща Патриотите, АБВ, "Атака" и БДЦ-НС

  • 22 ноември 2016 11:20

  • 2431
  • 3
Плевнелиев покани на среща Патриотите, АБВ, "Атака" и БДЦ-НС
© Булфото (архив)

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще проведе консултации и с представители на парламентарните групи на Патриотичен фронт, Български демократичен център – Народен съюз, АБВ и "Атака".

Припомняме ви, че държавният глава започна поредица от срещи с парламентарните групи след като Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г хвърли оставка заради провала на президентските избори. Те стартираха с ГЕРБ и БСП. И от двете партии бяха категорични, че няма да се опитват да създават ново правителство в рамките на този парламент и настояват за провеждане на предсрочни парламентарни избори.

Днес Плевнелиев ще разговаря с ДПС и с РБ.

Срещите с Патриотите и Български демократичен център – Народен съюз ще бъдат в сряда, а в четвъртък ще са консултациите с АБВ и "Атака".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2431 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.12.04 | 16:55

3
Тоя мишмурок протаква безхаберието на властта в герберски трикове и циркаджийство .Този няма намерение да съставя служебно правителство , а да остави това мафиотско управление да си измете ,прикрие и да минира всяко следващо управление .За това трябва да се забрани ,правителство в оставка без права за развитие на държавата

2016.12.04 | 16:55

2
ДОЛУ ГЕРБ ! ЗАБРАНА за тази организирана бандитска МАФИОТСКА група ! ТИКВАТА в ПАНДИЗА ! ДРУЖБА С РУСИЯ !

2016.11.22 | 12:02

1
кои ..ли са най-гладни ...?

Добави коментар

Водещи новини