Димитър Делчев: В РБ сме готови да участваме в следващи избори

  • 14 ноември 2016 19:04

  • 6918
  • 4
Димитър Делчев: В РБ сме готови да участваме в следващи избори
©

Колегите от ляво твърдят, че са постигнали добър резултат, но ако са отговорни г-жа Нинова заедно с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, и популистите, които ги подкрепят, ще сформират ново правителство и ще избегнат предсрочните избори. Това каза Димитър Делчев от РБ в предаването „Още от деня“ по БНТ.

По думите му вече има изразена четворна коалиция, в лицето на Нинова, Карадайь, Пеевски и Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Делчев очерта и грешките на коалицията. „Ние допуснахме да не се случват достатъчно бързо реформите, които обещахме. В предизборната кампания направихме доста срещи по места, но напрежението и това, че едни хора плюеха по блока отвътре, допринесоха за негативния резултат. Въпреки това предстои да се случи общ съюзен конгрес, който да консолидира РБ, да изчистим организационната си структура, да привлечем повече хора отвън“, посочи депутатът от РБ.

Той бе категоричен, че РБ е жизнен и трябва да продължи да съществува. „Готови сме да участваме в следващи избори“. „Доказахме, че можем да сме принципни и да отстояваме позициите си. ГЕРБ участваха в една трагедия от грешки, започнала с късното обявяване на кандидатурата на г-жа Цачева. Тази надменност им се отрази. Направихме опит за общ кандидат, но те отказаха. РБ трябва да бъде гарант за това, че дясното ще бъде силно и ще го докажем на следващите избори“.

„В дясно винаги е имало битки, те винаги са били личностни. Проблемът е, че личностното винаги доминира в дясно и не се отстъпва. Големите политици, обаче могат да отстъпят. Надявам се големи политици да дадат крачка назад“, каза още Димитър Делчев.

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6918 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
...

2016.11.15 | 17:55

4
E s 3% за какви избори се стягаш ве овчикон ?!?! Вас ви няма стига сте скимтели.

2016.11.15 | 17:55

3
ръбчето е още гладно ...на ръбчето му се яде ...ръбчето обича държавната софра ...ръбчето обича да папка от меда ...ръбчето и дупе дава ...само да е във властта
Гуги

2016.11.15 | 14:59

2
Е как да не искате, нали лапате на гърба на нарда.
Гост

2016.11.15 | 14:59

1
Браво Гуги

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини