На паметната дата за демокрацията у нас: Десните в Перник подкрепиха Цачева

  • 10 ноември 2016 14:15

  • 6391
  • 5
На паметната дата за демокрацията у нас: Десните в Перник подкрепиха Цачева
©

На паметната дата за демокрацията в България, 10 ноември, десните политически сили в Перник показаха единство в избора си за по-добро бъдеще на българската държава. На символичното за демократичния преход в Перник място - паметника на Кракра Пернишки, където е проведен първият митинг на дясно мислещите хора, десните сили в града си подадоха ръка в съдбоносен за страната момент.

Партиите в дясното политическо пространство в града на Кракра застанаха зад кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и вицеадмирал Пламен Манушев и призоваха българските граждани да подкрепят най-подготвените и достойни кандидати, отстояващи демократичните и европейски ценности.

Вяра Церовска - областен координатор на ПП ГЕРБ –Перник подчерта, че десните сили са извървели дълъг път, за да бъдат част от голямото европейско семейство. „Подкрепяме държавността, подкрепяме изграждането на новия облик на България. Ние сме в Европа, искаме да бъдем част от нея. Затова ще гласуваме за разумния и предвидимия път. Затова ще подкрепим Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината“, заяви д-р Церовска.

Народният представител и общински ръководител на местната структура на ПП ГЕРБ Ирена Соколова подчерта, че в неделя цялото дясно пространство и ГЕРБ ще подкрепят създаденото и изграденото от политическа партия ГЕРБ. „В неделя ние ще избираме как искаме да продължим да живеем. С истината и реалните политики или с празните обещания. От този избор зависи политическата стабилност в страната и по границата ни. Гласувайки за Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и вицеадмирал Пламен Манушев за президент и вицепрезидент на Република България, ние даваме своя глас за опитността, професионализма и високия морал в политиката“, каза Ирена Соколова.

Председателят на областния съвет на СДС-Перник Юлиан Ситарски призова всички представители на автентичната десница, всички симпатизанти и съмишленици на СДС и на цялото дясно пространство да излязат и да упражнят своя вот в неделя. „Нека излезем да гласуваме на всяка цена, защото в неделя е съдбоносния избор за цяла България. Да гласуваме за Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и вицеадмирал Пламен Манушев. Успех на всички ни и на цяла България“, каза още той.

„На сакралната дата 10-ти ноември Движение България на гражданите смята, че най-удачният път е подкрепа за достойния десен кандидат Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Като представители на Реформаторския блок, ДБГ призоваваме всички дясно мислещи хора да гласуваме с номер 17“, заяви Людмил Веселинов, член на Националния съвет на Движение България на гражданите.

Галина Димитрова, областен председател на БЗНС-Перник призова хората категорично да отстоят българския цивилизационен избор за членство в НАТО и Европейския съюз. „Призовавам всички наши симпатизанти, членове и съмишленици, така както земеделското движение през годините е отстоявало с цената на живота и кръвта си демократичните ценности и принципи, така на 13-ти ноември да излязат всички и категорично да застанат зад кандидатурата на Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и Пламен Манушев, кандидати за президент и вицепрезидент на България“, каза още тя.

Седефчо Варадинов, председател на Демократическата партия в Перник подчерта, че представителите на Демократическата партия, която е една от най-старите партии, винаги са били силно дясно ориентирани и винаги са били за ЕС за Европа.

„Винаги сме били за европейското единство. Затова ще подкрепим Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 за президент на България“, заяви председателят на ДП в Перник.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6391 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2016.11.11 | 13:10

5
Подкрепиха я "десните" началници-хрантутници! Редовите демократи въобще няма да гласуват! Свърши с номера "гласувай с отвращение"! ГЕРБ=БСП!ЗАЕДНО блокираха съдебната реформа!
d

2016.11.11 | 13:09

3
Това трябва да е и началната дата на най-новата катастрофа в Историята на България! Крайната дата още не се вижда!
d

2016.11.11 | 13:09

4
45 години стигат,стигат-кражбатааааа е наша,наша! Кражбата е наша! Нов текст на песничката!

2016.11.11 | 13:09

2
Едно време всички бяхте леви, преоблякохте се в 50 чифта гащи но пак ще си останете същите отрепки, с костов царя и цялата пасмина от продажници накъдето ви духне вятъра и вие там!
Сеуянин

2016.11.10 | 17:29

1
И вие сте като мен

Добави коментар

Водещи новини