Мехмед Дикме: Залогът за ГЕРБ е много сериозен

  • 27 октомври 2016 17:48

  • 12223
  • 2
Мехмед Дикме: Залогът за ГЕРБ е много сериозен
©

Нормално е ДОСТ да търси подкрепата за десния кандидат. ДОСТ е партия, която подкрепя евроатлантическата ориентация на България. Изненадата е в друго - едва ли не като попарени някои хора започнаха да се държат за тази подкрепа. Това коментира Мехмед Дикме по БТВ.

По думите му е очаквано да не издигнат кандидат, тъй като това е съвсем млада пария. Всеки глас е важен и по - скоро тези гласове ще помогнат на Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, отколкото да й навредят, коментира той. Не трябва да се игнорират и гласовете на ДОСТ, каза Дикме.

Изненадах се, че Орешарски се е съгласил да се кандидатира за кандидат- президент, залогът за него е много голям. На балотажа се очаква масово окрупняване на гласовете за ГЕРБ, посочи още Дикме. Младите ще излязат не толкова да гласуват за президент колкото за референдум, заяви той. ДПС има голяма задача в момента. Те трябва да си преброят гласовете, коментира още той.

Залогът и за ГЕРБ е много сериозен. Надявам се народът да избере най-доброто за България, посочи той.

Можеше нещата да се решат на първи тур, ако ГЕРБ бяха направили по-сериозен анализ.

Последвайте канала на

Нора Виткова
12223 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.10.31 | 09:00

2
/ГЕРБ=БСП=ДПС/=БКП !
ivo

2016.10.30 | 17:03

1
ген. РАДЕВ Е БЕЗПАРТИЕН ЗА РАЗЛИКА ОТ ВСИЧКИ плюещи платени тролчета..., а и не всички от бкп/дс са утайки. може да са малцинство, но ги има. и не всички безпартийни(изключвам генерала) са цвете за мирисане. Не зная дали става за ПРЕЗИДЕНТ, но е еродиран, знаещ английски език, а девизът на някои депутати е : БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ! грешка на езика, пекин е във виетнам

Добави коментар

Водещи новини