Руническа прогноза за ноември месец

  • 27 октомври 2016 13:32

  • 8329
  • 0
Руническа прогноза за ноември месец
©

Скандинавската руна Наутиз показва, че идва време, в което всичко трябва да се самоусъвършенства и енергиите започват да се събират в една точка. Следва да се отрежат всички ненужни енергии, токсични връзки, всичко, което пречи и става препъни камък по пътя към достигане на желаните цели. Нашата психика постоянно ще се съпротивлява на нещо, което води до увеличаване на защитните ни реакции. Затова комуникацията ще е малко трудна. През този период двойките могат да изпитат кармични пречки и препятствия. В никакъв случай не започвайте конфликти, разводи в противен случай те ще се проточат за дълго време.

Руната Тейваз говори, че е дошло време за приемане на разумни и справедливи решения (по отношение на другите и на вас самите). Трябва да се следват божиите закони. Всичко, което се случва сега, има особено значение за вас. Нарастване на влиянието и благосъстоянието само чрез собствени възможности. Тези, които нямат партньор към момента, може да срещнат човека, който са очаквали цял живот, но за това трябва да се движите повече сред хората, а не да стоите в къщи.

Руната Еваз е свързана с прогреса, с движението, носи положителни промени. Божествена защита. Всяко нещо ще намери своето решение, дори, ако се наложи да се почака. Не се доверявайте на емоциите и емоционалните хора. Разширяване на кръгозора и широкият спектър от идеи ще заема основно място в живота ви. Отделете време за собственото си Аз и своето тяло, положете усилие да поддържате физическото си здраве. Погрижете се за дома си, семейството, близките роднини. Голямо влияние ще оказват родителите, следва за тях да помислите на първо място. Родовите енергии трябва да се разработят. Ако сега поработите над родовите проблеми, то ще се заредите с положителна енергия за цялата година и това ще ви помогне да избягвате пречки и затруднения.

Ако искате да защитите своя дом, то погрижете се да проведете ритуал по изчистването му (каквито са ви известни) – с Рейки, пръскане със светена вода, обикаляне със запалена свещ, сол в ъглите, горене на тамян, рисуване на пентаграм за защита пред вратата от вътрешната страна и разбира се чрез изхвърляне на старото и почистване на дома.

Може да използвате защитната сила на руната Алгиз, която е кармична и дава защита от всякакви несгоди и неприятности.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8329 0

Свързани новини

Водещи новини