СДВР изкарва на улицата целия конен взвод и всички служебни кучета за концерта на Слави Трифонов

  • 27 октомври 2016 12:55

  • 4760
  • 2
СДВР изкарва на улицата целия конен взвод и всички служебни кучета за концерта на Слави Трифонов
© Булфото (архив)

Почти всички звена на столичната полиция и служители от страната са ангажирани за охраната на предстоящия в събота концерт-митинг на Слави Трифонов.

Целият конен взвод на столичната полиция ще охранява Борисовата градина. Ще бъдат изведени и всички служебни кучета. За проверки за евентуални взривни устройства ще бъдат ангажирани служители на специализирания отряд за борба с тероризма.

Ще изградим така наречените филтровъчни пунктове на подходите към мястото, където полицейски сужители заедно със служители на столична община и на служители на организатора ще дадат да не допуснем лица с обемисти багажи и лица в явно нетрезво състояние и неадекватно поведение, каза директорът на столичната дирекция на вътрешните работи Младен Маринов, цитиран от БНР.

Ще има няколко варианта за придвижване към концерта, каза Борислав Муеров, директор на "Охранителна полиция". Първо направление от метростанция стадион "Васил Левски" и спирките за масов градски транспорт в района през алеите на парка на Борисовата градина в посока булевард "Цариградско шосе". Второто направление е по булевард "Цар Освободител" от метростанция Софийски университет "Климент Охридски" и спирките за масов градски транспорт в района на улица "Цар Иван Асен Втори", след което през улиците "Яворов" и "Виктор Юго" и третото придвижване ще бъде по булевард "Цариградско шосе" от булевард "Пейо Яворов" през алеите на парка Борисова градина, заяви Муеров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4760 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.12.26 | 17:48

2
Изкарайте полицията в селата, стига с тая София и Слави и футбола...

2016.10.27 | 22:47

1
Дългуча ще го е-ат на сцената !Анален шут на комунягите !

Добави коментар

Водещи новини