Американски институт се отрече от публикация срещу Кристалина Георгиева

  • 27 октомври 2016 11:54

  • 6676
  • 2
Американски институт се отрече от публикация срещу Кристалина Георгиева
© Getty Images/Guliver

Заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование съобщи във Фейсбук, че материалът срещу нея в сайта на Изследователския институт за външни политики в САЩ е бил свален.

След като институтът публикува оклеветяващ материал на сайта си, а някои български медии повториха съдържаните в него лъжи и клевети срещу мен и моето семейство, предупредих, че повече няма да мълча и ще потърся правна защита, пояснява Георгиева. Веднага след като моите адвокати се свързаха с Изследователския институт за външни политики, статията беше премахната от сайта им, добавя тя.

Георгиева отбелязва, че днес на същия сайт е било публикувано следното съобщение: "На 17 октомври 2016 г. публикувахме статия на Ив Кугелман, озаглавена "ООН се размина с голям скандал". Тази статия съдържаше твърдения за българския еврокомисар Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование. След като прегледахме материала отново и направихме допълнителни проучвания, се отричаме от написаното в него и го премахваме от нашия сайт. Текстът беше свален на 25 октомври 2016 г.".

Очаквам всички, които препечатаха материала в опит да ме атакуват, също да се дистанцират от тази обидна статия и да информират читателите си за това свое решение, пише Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6676 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
дойде и времето на

2016.10.28 | 21:45

2
ку-рвата чифутска вече, не е необходима на създателите си.

2016.10.28 | 21:45

1
САМО ПИТАМ ГЕРБ=БСП! Очевидно за всички -ГЕРБ=Борисов! Ако Борисов не беше твърдо БСП , щеше ли да е доверено лице на Живков, ДА МУ ДОВЕРИ ЖИВОТА СИ, да го охранява? Който не си отговори с "ДА" -бързо към психиатъра! Има спешна нужда...

Добави коментар

Водещи новини