Да избягаме от града без да го напускаме

  • 27 октомври 2016 11:05

  • 1532
  • 0
Да избягаме от града без да го напускаме
©

В последно време ми се иска да си оставя телефона вкъщи и да хвана първия полет за някоя далечна и екзотична дестинация, където единственото ми занимание да е събиране на тен на плажа и консумиране на вкусна храна.

Знам, че това няма как да се случи на този етап, но тъй като съм типичен представител на зодия телец и инатът не ми позволява да се примиря с реалността и да приема поражението, реших да намеря начин да си осигуря мечтаната почивка или поне емоциите, които ми се иска да преживея по време на нея, без да напускам пределите на София.

За целта реших занапред да посвещавам по седмица на една мечтана дестинация и през въпросните седем дни да търся онези местенца в рамките на града, които ще ми помогнат поне за час да забравя, че съм все още на българска територия, усещайки и вкусвайки от атмосферата и културата на далечни екзотични места.

Предстоящата седмица ще посветя на Азия, а ето и местата, сгушени в любимата ми София, които ще ми помогнат да се почувствам сякаш съм в някоя от държавите на въпросния континент.

Прочети повече ТУК.
 

Последвайте канала на

woman.bg
1532 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини