На специално събитие откриха Офис Парк Пловдив

  • 26 октомври 2016 15:25

  • 2798
  • 2
На специално събитие откриха Офис Парк Пловдив
©

Със специално събитие, в присъствието на гости от местната власт и бизнеса беше открита единствената по рода си офис сграда в град Пловдив Офис Парк Пловдив. Във вторник вечерта управителят на компанията – инвеститор Галакси Инвестмънт Груп Константин Бояджиев преряза лентата на новата сграда.

Завършването на проекта е стъпка в продължаващото развитие на града като предпочитана инвестиционна дестинация от страна на IT и аутсорсинг индустрията.

Сградата е единственото място в Пловдив, в което компании с най-високи изисквания могат да наемат офис площи от клас „А“. Изграждането ѝ именно в Пловдив е част от дългосрочна стратегия на Галакси Инвестмънт Груп да развива работещи бизнес модели. Компанията вярва в потенциала на Пловдив, който се превърна в предпочитано място за инвестиции през последните няколко години. „Със завършването на Офис парк Пловдив показваме, че тук можем да правим бизнес на бъдещето. Очаквам включването и на още партньори и вярвам, че с този проект ще подкрепим икономиката на града, като го направим значително по-привлекателен за новите компании, които да изберат Пловдив за развитие на бизнеса си“, коментира управителят на компанията Константин Бояджиев.

Новата седеметажна сграда е с разгърната застроена площ 8 331 кв.м., с модерни голямоформатни офиси, изцяло съобразени с нуждите на наемателите. Разполага с техническо оборудване от най-висок клас, светла височина 2,85 м., двоен под, окачен таван, последно поколение климатизация DAIKIN VRF, вентилация в целия обем на сградата, контрол на достъпа и видеонаблюдение, паркинг и пълен пропърти мениджмънт. Окачената стъклена фасада осигурява изобилие от дневна светлина към работните места.

Още по време на строителството голяма част от сградата беше предварително отдадена под наем на IT и аутсорсинг компании. Наематели на офисите са както едни от най-големите и бързо развиващи се IT компании - SiteGround, Bulpros, Javelin Group и DelaSport, така и фирми от други сектори, като Easy Consult.

През последните няколко години град Пловдив се превърна в притегателно място за инвестиции най-вече заради отличната си локация, инфраструктурна обезпеченост и висококвалифицирани кадри.

Последвайте канала на

Novini.bg
2798 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ИТ гуру

2016.10.31 | 18:47

2
в ИТ сектора е бъдещето, няма какво да се лъжем
Myxliyvzi

2016.10.27 | 01:28

1
Myxliyvzi -binesmeni ,oligarsi i vsiakvi suzdadoxa edna golima ZINGANIARIA ..

Добави коментар

Водещи новини