Спипаха пиян шофьор през нощта зад волана на Мерцедес

  • 25 октомври 2016 13:02

  • 1345
  • 0
Спипаха пиян шофьор през нощта зад волана на Мерцедес
©

На 24 октомври, около 03:30 часа, в Русе на бул.Тутракан, екип на Второ РУ е спрял за проверка лек автомобил "Мерцедес", управляван от И.И. на 36 г. от Русе, съобщават от Областната дирекция на МВР. Водачът лъхал на алкохол.

При проверка на място от екип на Пътна полиция на водача, с техническо средство му е установена положителна концентрация на алкохол в издишания въздух, от над 1.2 промила.

На водача е съставен акт за установяване на административно нарушение и му е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

На 24 октомври, около 10:30 часа, в Русе, на ул. Филип Станиславов, до бл. 401, служители на Пътна полиция са спрели за проверка лек автомобил "Мерцедес". В хода на своите действия униформените установяват, че колата се управлява от Н.Й. на 66 г. от Русе.

При проверката е установено още, че контролните знаци, поставени на автомобила са издадени за друго МПС - лек автомобил с марка "Фолксваген", модел «Пасат».

Последвал е оглед на колата , при което не са установени поправки върху номер на рама и двигател. Мъжът е предал табелите на полицаите. По случая е образувано бързо производство срещу Н.Й.

Последвайте канала на

Калина Христова
1345 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини