Каракачанов: Президентът трябва да е активен и да ангажира общественото мнение

  • 25 октомври 2016 08:00

  • 5608
  • 1
Каракачанов: Президентът трябва да е активен и да ангажира общественото мнение
©

България трябва да започне да се справя с демографската криза, ниската раждаемост. Трябва да започне и административна реформа.Това каза в сутрешния блок на БНТ кандидатът за президент на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Трябва да започне населване на етнически българи от чужбина в обезлюдените територии у нас, а не на мигранти, подчерта той.

Институцията може да спечели доверие, ако президентът е активен и не чака някой да му казва какво да прави. Ако българският президент може да поставя важни въпроси – демография, битова престъпност, привличане на етнически българи от чужбина, най-малкото ще ангажира общественото мнение. А ангажира ли общественото мнение, няма правителство, което да върви срещу идеите му, заяви Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

По думите на кандидата за вицепрезидент Явор Нотев амбицията на екипа е да изпълни институцията със съдържание. Институцията ще стане работеща, когато влезем в нея. Ще издигнем авторитета й чрез работа, категоричен е Нотев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5608 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.25 | 08:30

1
Скрий се някъде бе комуняга мръсен ,кого лъжеш от 26години ,нали си все във властта какво се подобри в живота на българина .Става още по-зле и по-злеРазправяйги на фанатиците от пф

Добави коментар

Водещи новини