Брокери и агенти на недвижими имоти отбелязват професионалния си празник

  • 25 октомври 2016 06:57

  • 3309
  • 0
Брокери и агенти на недвижими имоти отбелязват професионалния си празник
© Булфото

Професионалният празник на брокерите и агентите за недвижими имоти в България ще бъде отбелязан за трета поредна година чрез конференцията "Inspire to Higher".

Събитието ще премине под мотото "Различни към новата епоха", съобщиха от Националното сдружение "Недвижими имоти", който е организатор на проявата.

В началото на конференцията ще има кръгла маса на тема "Професията, пазарите, етиката и стандартите", в която ще участват близо 200 професионалисти от Армения, Белгия, Украйна, Люксембург, Франция. Ще се обсъждат пазарните тенденции в Европа, добрите практики и добавената стойност в сферата на услугите, застраховката "Професионална отговорност", новите международни стандарти в професията, кредитирането при сделките с имоти.

Сред участниците в кръглата маса са световният президент на FIABCI Киркор Аждерханян. Събитието ще бъде съпътствано и с мастър клас на гост-лектора от FIABCI University Артур Оганесян.

Национално сдружение "Недвижими имоти" e пред прага на своята 25-та годишнина. Обединява около 250 водещи агенции за недвижими имоти в национален мащаб с над 1500 професионалисти.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3309 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини