Мъж обяви гладна стачка заради думи на Ванга

  • 25 октомври 2016 06:34

  • 31674
  • 2
Мъж обяви гладна стачка заради думи на Ванга
©

74-годишният Павел Кипров от село Черниче обяви, че обявява гладна стачка. Мотивите му, за да предприеме тази крайна мярка е незинтересоваността на всички държавни институции, които вече 16 години игнорирали неговата честна дума и не вярвали, че в началото на 80-те години пророчицата Ванга е споделила само на него къде е истинският гроб на Левски в София: Левски е погребан не там, където сочи Хайтов. Левски е в черквата "Свети Никола" срещу митрополията в центъра на София, му казала тогава пророчицата.

После той сънувал, че скелета на Апостола е вдясно от олтара. До тялото му са положени метален кръст, пищова му и нож: "Така че с металотърсач или скенер гроба на Левски лесно може да бъде открит, но 16 години никой не ме взима насериозно. Така, че реших да обявя гладна стачка и докато не ми насрочат среща с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма да я преустановя. Дори да умра от глад," закани се мъжът, пише "Монитор".

Преди няколко години той излезе и с друго нейно предсказание, което тя била споделила пак само на него: "България ке тръгне нагоре, когато генерал й стане началник", му била казала тя?!

Кипров става близък с леля Ванга в края на 70-те години чрез чичо си, който тогава бил градинар на Рупите. Според него в началото на 80-те години той я спасил от отравяне: "Бяха й сложили отрова в храната. Аз й казах да не я докосва и така Ванга остана жива. Спечелих й доверието и затова тя сподели само на мен къде е гробът на Левски. После месеци наред приемаше ядене сготвена само от стринка ми и всеки ден аз я носех с колата от Черниче до Рупите", твърди Кипров.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
31674 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.03.25 | 21:22

2
СТИГА С ТАЯ ВЕЩИЦА БЕ АЛОООООООООООООООО

2018.03.25 | 21:22

1
ДЪРТА ВЕЩИЦА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини