Азис, Катето Евро и Диляна Попова с обща любов

  • 24 октомври 2016 18:00

  • 10005
  • 1
Азис, Катето Евро и Диляна Попова с обща любов
©

Фолкидолът АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. трогна феновете си в социалните мрежи със снимки от посещението си в приюта Stray Аngels (“Бездомни ангели”). Изпълнителят на „Хабиби” е пословичен с любовта си към животните и само преди месец прибра от улицата котенце, което кръсти на поп звездата Кейти Пери.

В дома си Васко отглежда още една писана и суетния Мопси, който получи за последния си рожден ден меню от шест варени жълтъка и процедури в СПА център за заздравяване на козината му, пише в. Монитор.

„Беше адски дъждовен ден. Отидох да ги видя, да им занеса малко храна и да ги прегърна. Животинките от Stray Angels останаха в сърцето ми завинаги. Отидете и вие, занесете им нещичко, вземете някое от тях с вас. Или просто им поговорете. Ще видите,че ще се почувствате по-добре”, написа костинбродският славей под кадър с кученце, чиито задни крачета са заменени от протеза с две колела.

Най-оборотният БГ изпълнител в Турция гони приятелката си Катерина Евро по размах на благородни жестове към животинките. И докато тя дели дома си с пет осиновени кучета, Васко не пропуска да гости уличните им събратя в квартала или просто да ги напои с вода директно от ръката си.

Само преди седмица в Stray Аngels се отби и топмоделът Диляна ПоповаДиляна Попова Диляна Попова е един от най-усешните български модели. Родена е на 24 септември 1981 година в град със сина си Борил. Двегодишното момченце моментално се заигра с добермана Нола, който го надвиваше на ръст, но не и на ласки, и охотно започна да го храни с бисквитки.

„Нола е страхотна и може да бъде най-добрият ти приятел. В момента е настанена в приюта и чака своя нов дом!”, апелира в Инстаграм бившата половинка на Асен Блатечки.

Последвайте канала на

Novini.bg
10005 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Браво!

2016.12.30 | 09:31

1
Браво! Добри хора :)

Добави коментар

Водещи новини