Бареков с хеттрик на "Златен скункс" (видео)

  • 24 октомври 2016 13:42

  • 28306
  • 3
Бареков с хеттрик на "Златен скункс" (видео)
©

Лидерът на ББЦ Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва се похвали, че английският му е доста "импрувнат" (от англ.-подобрен, бел.ред). Въпреки това предложението да прочете и преведе в ефир откъс от в. "Таймс", отправено му от водещата Жени Марчева в "Тази неделя" по бТВ, го ядоса и той напусна студиото.

Бареков заяви, че няма да участва в изпит и непосредствено, преди да си тръгне отправи предупреждението, че ако няма да говори по темата, ще си тръгна от студиото. "Приключваме разговора, ще оставя хората да се насладят на хубавите ви "баджаци" тази сутрин и приключваме", отсече Бареков.

Повод за молбата да прочете вестника стана публикуваната от него снимка в социалните мрежи по-рано през седмицата и нивото на знанията му.

Преди да напусне студиото на "Тази неделя", Бареков успя да направи преглед на чуждоезиковите умения на министри, кандидат-президенти и премиера Бойко Борисов. "Английският ми е по-добър от английския на действащи министри, а премиерът винаги влиза с преводач. Добър е английският на Калфин", коментира той.

 

Видео: Господари на ефира

Последвайте канала на

Росица Валентинова
28306 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.10.25 | 06:18

3
скункса да си го заврът ,господарите ...не бях виждал видеото ,поздравление за барека ,държа се достойно ,по мъжки и макар да не го харесвам ,има си други кусури ...,но това ако е телевизия за поръчки ....,ами поне да си изпишат цената ....
Някой

2016.10.24 | 20:52

2
Как така всички в БГ започнаха да знаят и говорят английски. Браво на Бареков. И защо в тази наистина проста държава определят интелигентността на хората по знанието на език. Хахаха. Това няма нищо общо. Най-умните хора на света знаят по един език, собствения. Просто отвратително. Комплексирани нещастници продължават да щъкат из БГ със смешния копнеж за познание на английски. Я накарайте поляк или французин да говори английски
Genadi

2016.10.24 | 18:18

1
Трудно ми е да кажа каквото и да било, особено и след тези кочентари! Неграмотноста в тази държава е заразна и само болни от нея са останали! На все задавания въпрос "Кога ще се оправим" отговора е Никога!!! Всички нормални и с някакъв интелект млади хора си заминаха, отидоха да гонят мечтите си някъде където да си простак не е модерно! съжалявам ви вас които останахте!!!

Добави коментар

Водещи новини