Боньо Фаса, който изнасили 18-годишната Мария, умрял от инфаркт?

  • 24 октомври 2016 10:33

  • 51585
  • 4
Боньо Фаса, който изнасили 18-годишната Мария, умрял от инфаркт?
©

Богдан Динев - Боньо Фаса е умрял от инфаркт, а не от прободната рана, която му е нанесла 18-годишната Мария Гиздева, докато той я изнасилва в къщата си на ул. "Чая 44".

Източници, близки до разследването разкриват, че причината за смъртта на Динев не е кръвозагуба, каквото е основното твърдение на прокуратурата, пише в. "България днес".

По непотвърдена информация болното сърце на наскоро преживелия инсулт 120-килограмов мъж не издържало на напрежението в деня на престъплението. Според лекари фактът, че в конкретната обстановка и с огледа на здравословното състояние на Динев жертвата го е пробола с ножа, най-вероятно е спомогнал и ускорил настъпването на мигновения инфаркт. Ако тази информация се потвърди и от заключенията на назначените съдебномедицински експертизи, делото срещу Мария моментално трябва да бъде прекратено.

С излизането на ученичката от ареста срещу 500 лева гаранция в края на юли беше изменено и първоначалното обвинение. Прокуратурата обяви, че не е имало опит за убийство, а жертвата е действала при неизбежна отбрана, която е последвала непредумишлената смърт на Динев.

В същото време дъщерята на изнасилвача Изабела е завела дело срещу семейството на Мими иска 100 бона кръвнина. Ако новата версия се потвърди, тя ще се прости с исканото обезщетение, смятат запознати с казуса.

Ако обвинението падне и се докаже, че Динев е починал от инфаркт, това ще се отрази и на гражданското дело.

Друга спънка е обстоятелството, че Фаса години не е поддържал отношения с дъщеря си, което е едно от задължителните условия за определяне размера и уважаването на кръвнината.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
51585 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
х

2017.01.27 | 20:48

4
Поне един як бой и ледена баня да й бяха дали в ареста. Едва ли от това ще й дойде мизерния акъл... Ама все пак...
й

2017.01.27 | 20:44

3
Това не променя факта, че мима е една ГНУСНА лъжкиня и интригантка, освен това е много грозна. ЕВТИНА и долнопробна.
последиците

2016.10.25 | 04:43

2
четете книги и мислете. Намалете чалгата. Виждате до какви извращения стига народа наш за който Ботев се хвърли да умира.

2016.10.25 | 01:34

1
Е, сега ще могат да я съдят за склоняване към изнасилване, причинило смърт. Такова ни е правосъдието - строго!!!!

Добави коментар

Водещи новини