Татяна Дончева: Моделът "КОЙ" бе симбиоза на задкулисните играчи, сложили Орешарски за фас

  • 24 октомври 2016 15:05

  • 7838
  • 3
Татяна Дончева: Моделът "КОЙ" бе симбиоза на задкулисните играчи, сложили Орешарски за фас
© Novini.bg

Моделът "КОЙ "беше една симбиоза между много политически и икономически задкулисни играчи, които отпред за фасада бяха сложили правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Това каза в интервю за Novini.bg кандидатът за президент на "Движение 21-НДСВ" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

"Човекът КОЙ е бизнес партньор на човека ТОЙ - падишаха, предстоятеля на премиерската държава или както колегата Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в го нарича – Винету", загатна още тя.

Подкрепата на ДПС за Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 пък не изненадва Дончева. "Той по начало си беше техен кандидат и на кръга "Монтерей", допълни тя.

Според кандидата за вицепрезидент Минчо Спасов появата на Орешарски е плод на елементарен политически инжинеринг. Той изложи тезата, че "когато се появи Орешарски, Борисов ще каже – ето, това е човекът на Пеевски и ДПС, аз нямам нищо общо с него".

Според Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в статуквото на тези избори играе с много кандидати. Тя коментира, че върху обикновените граждани има натиск. Дори сравни България с Хитлерска Германия и Италия на Мусолини, когато хората се местят като таплпа "без да кажат гък".

"Кой наложи тази копойска система в държавата, на чия глава хрумна, че хората трябва да бъдат дресирани и че те нямат право на свобода на политически убеждения?", запита Дончева.

Чуйте повече за коментарите на Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в и Минчо СпасовМинчо Спасов Минчо Спасов е роден през 1964 г. в София. Завършва средно образование в 18 ЕСПУ – София и висше в във видеото!

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
7838 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2016.10.24 | 18:45

3
Едно от тези "кой"-чета, бях аз като адвокат на Мултигруп! И да не забравяме ,че сме се заклели: " Винаги верни на партията! Заклех се!"...

2016.10.24 | 17:34

1
Казват, че крушата не пада по-далече от дървото!

2016.10.24 | 18:44

2
Първо да се научи да говори и след това да обясни как прави тези огромни разходи за реклами!

Добави коментар

Водещи новини