"Изоставаме", призна шефката на кампанията на Доналд Тръмп

  • 24 октомври 2016 08:39

  • 1813
  • 1
"Изоставаме", призна шефката на кампанията на Доналд Тръмп
© Getty Images/Guliver

Шефката на кампанията на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския - Келиан Конуей призна вчера, че републиканският кандидат за Белия дом изостава зад съперничката си от Демократическата партия Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, предаде Ройтерс.

Конуей каза, че Клинтън има "огромни предимства", включително финансови, които са й дали възможност да похарчи милиони за телевизионна реклама преди изборите на 8 ноември.

"Изоставаме", каза Конуей в предаването на Ен Би Си "Среща с печата" и добави, че предизборният екип на Тръмп ще положи усилия да привлече избирателите, които все още не са решили за кого ще гласуват, но и не са готови да подкрепят Клинтън.

В последния дебат миналата седмица с Клинтън, Тръмп атакува един от устоите на американската демокрация, като отказа да се ангажира, че ще признае резултата от изборите. А по-късно каза, че ще признае резултата от изборите, но ако ги спечели.

Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 веднага заклейми отказа на съперника си да признае резултата от изборите и призова избирателите да се възползват от възможността за ранно гласуване и да подадат гласа си възможно най-бързо. "Той отказа да заяви, че ще уважи резултата от тези избори и това е заплаха за демокрацията. Мирният преход на властта е едно от нещата, които правят Америка да бъде Америка", каза тя пред около 3500 души на митинг в Роли, в щата Северна Каролина. "Отсега до 5 ноември вие можете да гласувате предварително навсякъде в страната".

Синът на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския - Ерик, каза вчера, че баща му ще приеме стопроцентово резултата от изборите, ако те са честни. "Според мен баща ми казва: "Искам честни избори". Ако резултатът е честен, той абсолютно ще го приеме. Това е съвсем сигурно", добави Ерик Тръмп пред телевизия Ей Би Си.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1813 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.25 | 22:59

1
как изоставате , бе хора - заложил съм доста пари за Тръмп!!!!Стягай се , ей чичка да я биеш тая пача!!!

Добави коментар

Водещи новини