Кучета тормозят жителите на софийското село Железница

  • 24 октомври 2016 07:53

  • 4944
  • 2
Кучета тормозят жителите на софийското село Железница
© Булфото

Десетки кучета, отглеждани в двора на къща, тормозят жителите на софийското село Железница, съобщава БТВ по зрителски сигнал.

Според потърпевшите в селото не може да се живее спокойно, защото във въпросната къща се отглеждат десетки животни за продан в Западна Европа.

Любомир Дончев живее в селото от години. Той разказва, че внуците му вече не искат да идват на това уж спокойно място, защото ги е страх от кучетата.

От двора на кучешкия развъдник се носи и непоносима миризма. Съседите са категорични, че бизнесът с кучетата е за сметка на всички, защото собственикът не се съобразява с никого. Жената, която ги развъжда отказва да разговаря с хората.

От кметството в Панчарево казват, че все още чакат жената да предостави информация за любимците си в данъчната служба, но не могат да я санкционират за техния брой, защото няма такава точка в закона.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4944 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.10.24 | 23:35

2
Вържете собственичката с каишката на куче и я разведете из селото!Така ще се укроти и тя и селото!А кучетата - пратете ги на женския пазар в Сф. Поне ще лаят по цръните мургави пришълци!

2016.10.24 | 23:35

1
Нямало точка в закона. Когато имаш желание и ум точки се намират.

Добави коментар

Водещи новини