Всичко каквото правите днес, ще ви се получава добре - не губете време

  • 24 октомври 2016 06:51

  • 18503
  • 0
Всичко каквото правите днес, ще ви се получава добре - не губете време
©

Луна в знак Лъв. Всичко каквото правите, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок. Затова и не трябва да се губи време.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Каквото имате да вършите и което се препоръчва в лунния ден, трябва да го правите до 15:22ч, защото след това Луната излиза в космическа почивка и не е подходящо да се занимавате с важни неща.

24 лунен ден – не по-малко активен, отколкото предните дни, но не толкова агресивен, а вече по-мек. Денят е пълен с радост и движение. За някои е даже празничен. Образно казано този период прилича на иронична усмивка - няма настроение да се спори, а за силна радост няма сили. Днес е по-добре да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Според лунният календар, пътешествие започнало в 24- я ден неизменно ще донесе късмет и успех. Най-благоприятният период за начало на строителство. Днес не само може, но и е нужно да се занимавате с любов. Денят се счита за физиологически тежък. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, да се допуска физическа умора, злоупотреба с алкохол. Възможно е обостряне на алергии или съдови заболявания, както и за камъни в бъбреците. Аромат на деня е калуна. Привлича към човек благодатта на Мирозданието. Събира последствията на силния стрес, усмирява гнева, носи успокоение.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Грешките са също част от нашия труд и не трябва да се отказваме от тях. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие важен урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие успех. Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

Отношения - 24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, да не отправят претенции един към друг, а да се изслушат взаимно – единият да обясни линията на своето поведение, а другият да се постарае да го разбере.

Секс – Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието, затова да се занимавате със секс не само е възможно, но и необходимо. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания. Сексът сега е лечебен! За повишаване на сексуалността – солен компрес в областта на перинеума.
Бизнес - По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване. По отношение с колегите си се проявете като благодарен човек, затова кой ви е помогнал, кой ви е подкрепил и т.н. Началниците е добре да проведат съвещание и внимателно да обсъдят настоящите въпроси, кои стратегии са били печеливши и кои не.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
18503 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини