Младежи си спретнаха среднощна гонка, единият от тях се озова в болницата

  • 23 октомври 2016 15:13

  • 2039
  • 2
Младежи си спретнаха среднощна гонка, единият от тях се озова в болницата
©

Двама младежи от Лом се втурнали да мерят сили в среднощна гонка, съобщиха от полицейската дирекция в Монтана. Дифтърът се разиграл на 23-ти октомври 15 минути след полунощ на улица "Латинка" в посока към центъра на крайдунавския град, съобщава bulnews.bg.

Да вдигне адреналина си зад волана, на едната кола се метнал 19- годишният Петър Н. П., който дори нямал книжка, но бил известен като търсач на силни усещания. В другият автомобил препуснал 22- годишният Росен В. К. Двамата политат с бясна скорост, не не спазват дистанция, блъскат се, излизат вляво от платното и блъскат паркирана самоделна земеделска техника. Росен се блъска в крайпътно дърво и от силния удар чупи носа си.

На двата автомобила са нанесени значителни материални щети. Пострадалият водач е настанен в ломската болница под лекарско наблюдение, без опасност за живота.

Проверката с дрегер установила, че младежите не са употребили алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2039 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.10.24 | 10:21

2
Книжки никога за такива лайнари.
Селянинът С Колелото

2016.10.23 | 19:04

1
Смотани драскачи,пак написахте ебати и екшънът в 10изречения!!!Направо ми се вдигна адреналина!Ако бяхте вестник,без да ви чета щях да ида до кенефа на двора по Голяма нужда:DDDDDD

Добави коментар

Водещи новини