Бойци заснеха боевете с терористите в Мосул (видео 18+)

  • 22 октомври 2016 19:18

  • 32801
  • 1
Бойци заснеха боевете с терористите в Мосул (видео 18+)
©

Сражението с членовете на терористичните групировки в иракския град Мосул бяха заснети с камера. Кадрите са направени от позиции на правителствените войски и са разпространени от агенция Ruptly.

На клипа се вижда как бойци на иракската армия водят настъплението, използвайки против терористите танкове и стрелково оръжие. Съдейки по реакцията на иракските военни, тази атака по бандитите приключва успешно.

По-рано в мрежата се появиха видеокади на влизането на иракските военни в Мосул. След разпространението на кадрите, направени с дрон, командването на Ирак обяви скорошното начало на решителната битка за града.

Мрежата обикаля и друго видео. На него се виждат последствията от битките между иракската армия и терористите от „Ислямска държава” за освобождаването на селищата Тал Таиба, Ал Байдам и Тал Саман, разположени стратегически до Мосул. Съобщава се, че при сраженията иракската армия е освободила и селуищата Манаа и Дуайзат Тап Тани.

Тежки сражения продължават за контрола върху Тисхераб и Ал Хамдания.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
32801 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ХА ХА

2016.10.25 | 20:02

1
Това някаква сватба ли е, що ли...? Стоят прави и пуцат с автомати! На това ли му викате сражение? Много слаба постановка...много!

Добави коментар

Водещи новини