Брад Пит не е отговорил на искането за развод на Анджелина Джоли

  • 22 октомври 2016 15:34

  • 24544
  • 2
Брад Пит не е отговорил на искането за развод на Анджелина Джоли
©

Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в не е отговорил на искането за развод на Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, въпреки че предвиденият за това срок изтече.

Актьорът вероятно се страхува, че подобен отговор може да предизвика правна битка, която ще се отрази зле на децата. Той явно предпочита да постигне приятелско споразумение за тяхното попечителство, пишат сайтовете Ю Ес Уикли и TMZ.

Брад Пит иска да получи съвместно попечителство, но се надява да избегне процеса.

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския подаде документи за развод, като каза, че се притеснява за безопасността на децата си, но формално се позова на непреодолими различия. Двамата актьори живяха заедно 10 години, но брак сключиха чак през август 2014 г. Те имат шест деца, три от които са осиновени. Разводът не засяга финансови въпроси, защото те са уредени в предбрачен договор.

Формален повод за решението за развод на Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския беше скандал през септември между Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и 15-годишния им син Мадокс на борда на самолета им.

По данни на сайта TMZ Мадокс казал нещо, което извадило от равновесие Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в. Актьорът се нахвърлил върху него и го ударил, въпреки че Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския успяла да застане между тях.

Двамата актьори вече обявиха за продан семейното имение "Миравал" във Франция, съобщи Контактмюзик. Те произвеждат от него и вино, което носи имената им. Вероятно следващата реколта ще е с нов етикет.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
24544 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.10.24 | 12:16

2
този сериал докога ще го пробутвате , я си пишете за нашите пачаври , нило, мика, кюрда стойчков и разните риалити малоумници!

2016.10.24 | 08:53

1
ДЖОЛИ И БРАТ ПИТ ДА МИ ГО ЛАПАТ - НЕМИТ !

Добави коментар

Водещи новини