Несполучлива корекция погуби млада жена

  • 22 октомври 2016 14:35

  • 129142
  • 4
Несполучлива корекция погуби млада жена
© Интернет

Все повече млади жени и момичета се подлагат на всякакви корекции за разкрасяване, помпат устни и гърди, слагат импланти в задните си части, модата на пластиките се оказва обсесия у нас, която както е видно понякога застрашава и човешки живот.

Ето една ужасяваща житейска история след пластична операция, пише struma.com.

33-годишната Ана Озигова се самоуби, скочила от балкона на дома си, държейки в ръце сина си, тъй като нейният съпруг дни наред й се подигравал, че след операцията на носа, която си направила, прилича на прасе. Анна изпаднала в депресия след неуспешната операция, а за капак на това, съпругът й Олег Пономоев постоянно й повтарял, че е грозна. Приятелите им казват, че точно тази операция е била и причината за разпадането на брака им, а по-късно и за трагедията, която се е случила.

Ана слага край на живота си и на този на сина си вчера, от балкона на сградата в Омск, където живее. Тя оставила прощално писмо, в което обяснява защо е постъпила по този начин.

В социалните мрежи тя споделя, че след консултация, хирург й казал, че нейният нос не е най-съвършеният, и че това може да се оправи с корекция от само един милиметър. Но след операцията Анна пише: "Не мога да се усмихна. Сега ноздрите ми са големи като на прасе. Къде е моята усмивка сега? Не мога да се усмихна, защото ми е отстранен мускул над устната.

Съпругът ми, когато ме види, започва да грухти като прасе. Не мога да приема, че ще бъда такава завинаги. Имам дете, живея за него. Отивам при психолог ".

Когато Анна била зарязана от съпруга си, започнала и съдебната битка за попечителство над малкия им син. Олег искал да й отнеме родителските права и това била причината, Анна да скочи заедно със сина си от балкона.

"Просто исках щастие, красота и спокойствие за сина ни Глеб. Но той е израснал в спорове", пише Анна, преди да скочи от балкона.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
129142 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.02.15 | 11:45

4
Да бе, за сина го направила.
Ха...

2017.02.15 | 11:45

3
Как се опитва да скрие глупостта зад сина си.... проста овца, от злоба към мъжа си решила да убие и сина си. Правилно и се е подигравал такива прост@кеси уважение не заслужават!!!!
az

2016.11.17 | 09:35

2
Тези пластични хирурзи няма ли кой да ги следи как мамят хората!

2016.11.17 | 08:15

1
suetata e nai golemiat vrag.

Добави коментар

Водещи новини