Закопчаха 47 - годишен габровец за убийство

  • 22 октомври 2016 13:06

  • 2556
  • 0
Закопчаха 47 - годишен габровец за убийство
© novini.bg

С прокурорско постановление мъж на 47 години от Габрово е задържан за убийство. Камен К. е обвинен за това, че на 21 октомври чрез нанасяне на удари, умишлено умъртвил габровеца Иван Иванов. Това съобщиха от прокуратурата.

Както БТА информира, вчера през нощта при битов скандал и след употреба на алкохол в частен дом на улица "Стефан Караджа" е бил намерен починал мъж. Същия ден в габровското полицейско управление, под ръководството на Окръжната прокуратура, е започнало досъдебно производство срещу Камен К. за убийство, информираха от прокуратурата.

До сега при разследването е установено, че през нощта на 20 срещу 21 октомври в частен дом на улица "Стефан Караджа", се събрала компания, като всички присъстващи употребили алкохол. Сред тях били 54-годишния Иван Иванов и 47-годишния Камен К. Между двамата възникнал скандал, последвало и сбиване. Малко след полунощ на 21 октомври на телефон 112 бил подаден сигнал за изпаднал в безпомощно състояние мъж. Пристигналият на мястото на произшествието медицински екип констатирал смъртта на Иванов.

Под наблюдението на Окръжната прокуратура в Габрово разследването продължава.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2556 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини