Не започвайте нови дела

  • 22 октомври 2016 06:48

  • 14852
  • 0
Не започвайте нови дела
©

Намаляваща Луна – последна четвърт - До новолуние (30.10) не трябва да започват нови дела и да се вземат важни решения. Добре е да посветите времето си на планираните събития, набелязани още в средата на месеца, на среща с приятели, разходки сред природата и оздравителни процедури. Последната десетдневка на месеца е време да направите преглед на отминалия лунен месец и съставяне на планове за близките седмици.

Заниманията с Йога и Spa-процедури позволяват да се отпуснете и да получите мощен заряд от енергия за бъдещи постижения. Продължавайте да се занимавате със спорт, но бъдете внимателни, тъй като е повишен риска от получаване на травми, претоварване и разтягане на сухожилия.

Тази фаза най-много подхожда окончателно да се решат проблемите свързани с външността. Сега организма не усвоява така стремително различните субстанции, затова при намаляваща Луна е най-подходящо време за намаляване на теглото. Прекрасно време за очистителни диети – организма с готовност се избавя от токсините, създава усещане за чистота.

Луна в знак Рак - Време за занятия със семейството, дома и за грижи за близките ви хора. Един от най-добрите способи е приготвянето на общ обяд или вечеря за приятели и роднини. Добре е да се занимавате с въпросите на охраната и безопасността. Подходящо благовоние – жасмин. Подходящ метал и камъни - сребро и лунен камък. Части на тялото - стомах и гърди. Уязвим е и дванадесетопръстника. Да се внимава с наркотичните вещества и със спиртните питиета.

Вечерта в 22:35ч Луната заема мястото си в знак Лъв.

22-ви лунен ден – символ Ганеша – богът на мъдростта. Ден на мъдростта и постигане на нови знания. Засилват се умствените способности. Заемете се със самообразование. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и свежи оригинални решения. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието, но от които е и нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа. Не бързайте веднага да се разстройвате и да приемате неуспеха. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно. Даденият период обикновено преминава без ексцесии, но не е напълно изключено да възникнат и непредсказуеми ситуации. Да се работи много през този лунен ден не се препоръчва. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Ако нямате такава възможност, то прекарайте повече от работното си време като се заемете с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници. Може да подписвате документи, подписване на контракти, внимателно изучаване на договорите. Благоприятно за всички видове покупки. Неблагоприятно за търговия. Обърнете внимание на кръста и таза. По никакъв начин в това време не трябва да се травмират. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със заболявания на костите и гръбначния стълб. Отделете достатъчно време за медитация и разходка на чист въздух.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
14852 0

Свързани новини

Водещи новини