Агресивен психично болен е наръгал мъжа в центъра на София

  • 21 октомври 2016 15:51

  • 2371
  • 1
Агресивен психично болен е наръгал мъжа в центъра на София
© Булфото Архив

Вече са ясни подробности от инцидента в центъра на София от сутринта, при който беше намушкан мъж. Нападателят е психично болен срещу когото има подадени множество жалби за насилие в няколко столични полицейски управления, разказват потърпевши, цитирани от БНР.

Стана ясно също, че пострадалият е с опасност за живота. Настанен е в болница.

Пострадалия твърдят, че нападателят е агресивен и познат не само на полицията, но и на прокуратурата. Той е освидетелстван с психично заболяване. Преди време се е лекувал в Белгия.

Един от пострадалите при предишни агресивни прояви на нападателя разказва: "Тази агресивност започна преди една година, когато ни нападна абсолютно непредизвикано и нанесе побой на мен и на един приятел. Тогава аз получих леки телесни повреди в резултат на побоя, но приятелят пострада по-тежко, той остана със счупена ръка. Биячът го ограби и му взе телефона. Подадохме всички необходими жалби. След връщането си в София психично болният мъж започва отново да тормози хората в квартала, който по ирония се намира на метри от СДВР. В началото на тази седмица тормозът прераства в конкретни заплахи за убийство".

От столичната полиция потвърдиха за "Хоризонт" за тежкия инцидент. По случая тече разследване.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2371 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.22 | 11:43

1
да му дават калашник и да го пускат в нс да се забавлява

Добави коментар

Водещи новини