В Румъния откриха следи от пребиваването на извънземни

  • 21 октомври 2016 06:36

  • 49085
  • 3
В Румъния откриха следи от пребиваването на извънземни
©

В Трансилвания случайно била направена находка, която едва ли има отношение към хората, пише "Мирър".

Това било сторено през 1973 г., но информацията била засекретена. Три предмета са били открити на брега на река Марош, недалеч от румънския град Аюд, на дълбочина 10 метра под земята. Два от тях учените определили като изкопаеми, а третия като метал, направен от хора. Предметът бил лек и напомнял дръжка от брадва.

Предметите били изпратени в град Клуж, където експертите направили заключение, че първите два предмета са били останки от древни млекопитаещи, живели преди около 80 000 години, а третият се състои 90 процента от алуминий и е направен преди 250 000 години. А хората работят с алуминий само от 200 години.

Мнозина тълкуват това като потвърждение, че извънземните съществуват и са били на нашата планета във време, когато съвсеменната цивилизация не е съществувала.

Преди време гениалният учен Стивън Хокинг заяви с увереност, че извънземните съществуват и все някога ще се разкрият. Според него обаче земляните трябва да се опасяват от тази среща.

"Срещата с развита цивилизация ще прилича на срещата между Христофор Колумб с коренните американци, която не завърши добре за последните," каза той.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
49085 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Не, бе!

2017.03.16 | 22:33

3
Това са седесари, и у нас ги има. Такова ни се води, ни се кара, ни дава да го вържеш. Не са като хората, по-така са.
JJIvanov

2017.03.16 | 22:33

2
Тази година проведох тестови проучвания в важен край дунавски регион. Преди подаваха винаги сигнали ако някоя летяща тарелка се е отклонила от правия курс.. и има проблеми.>Сега Влашката низина истръпва от вдигането на въздуха на дронове снабдени с тежко терористична вражеска техника..Появява се едно пробивно облъчване примерно след Букурещ към Зимнича. Хората усещат леко треперене.
JJIvanov

2017.03.16 | 22:33

1
Преди години колеги геолози подадоха , че в Румъния има проблеми с атипична сеизмична активност. Проверки в България южно от Дунава потвърдиха.. версията е ,че друга технически въоръжена цивилизация проучва повърхноста с неясни засега цели..Маркират се рискови обекти вкл древни. Интересно че са маркирали тн\\\"Пречиствателни станции \\\"като особенно опасни контролирани от нагли извънземни обекти. Zасечени са проверки по древни тунелни мрежи.Маркирани са участъци за ремонт с тежка или по лека пробивно укрепваща техника. Това са наши БЪлгарски открития от таз годишни теренно проучвателни работи

Добави коментар

Водещи новини