Божо Кравата не вярвал на разследващите в Бургас, предлага референдум

  • 20 октомври 2016 13:05

  • 15257
  • 3
Божо Кравата не вярвал на разследващите в Бургас, предлага референдум
©

33-годишният Божидар Кузманов, който вчера се предаде, след като бе в неизвестност три месеца и половина, е отказал да дава обяснения по време на първия си разпит като обвиняем, извършен късно снощи в ОДМВР-Бургас.

Кузманов е фактически съдържател на ресторант "4 you", където на 8 юни бе извършено убийство и опит за убийство. Гардът на Божидар - Тодор Славов, застреля гардът на Димитър Желязков - Очите Александър Алексиев, който официално бе и съдружник в "Аркус сигурност Бургас".

Желязков пое канонада от 13 куршума, 7 от тях - на месо, 6 - в бронежилетката му. за стрелбата по него са обвинени двама - Георги Иванчев и Радослав Димитров. Кузманов е поискал отвод на разследващия екип, заявявайки, че му няма доверие, пише "24 часа".

Аналогични искания вече са изпратени до Върховна касационна прокуратура от останалите обвиняеми по делото "4YOU".

Предстои прокуратурата да се произнесе. Дори е излязъл с авангардно предложение - Бургас да се възползва от предстоящия референдум и да направи допитване за автономия на региона, тъй като и без това тук действали други закони.

Себастиян Н. е един от основните свидетели по делото, той обяснявал как е получавал заплахи от Божо и Иван Терзийски, поставен на второ йерархично стъпало в групата. Според запознати датският гражданин от албански произход не знаел добре български и все още не е ясно как се е осъществявала комуникацията между него и обвиняемите.



 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
15257 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Румен

2016.10.22 | 16:19

2
Не разбрах за какво ще е този референдум.
Полицая

2016.10.22 | 16:19

3
Референдума ще е М/у Портних и Борисов финансийте на Цацаров

2016.10.22 | 16:18

1
Този е на кравата лай..ното.

Добави коментар

Водещи новини