Анджелина Джоли с поверителен разговор с агенти на ФБР

  • 20 октомври 2016 12:31

  • 40700
  • 0
Анджелина Джоли с поверителен разговор с агенти на ФБР
© Getty Images/Guliver

Анджелина Джоли разговаря конфиденциално с агенти на ФБР за обстоятелствата около скандала през септември между Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в и 15-годишния им син Мадокс на борда на самолета им, съобщи ТАСС.

Двама агенти от ФБР са посетили актрисата в дома й в Малибу и са разговаряли с нея и децата й повече от три часа, съобщи сайтът TMZ. Те уточняват фактите и събират свидетелски показания, за да започнат разследване, като се интересуват по-специално какво се е случило в самолета след приземяването му в Минесота. ФБР определя сферата на юрисдикцията на властите на щата в делото.

За инцидента се разбра благодарение на един от членовете на екипажа, който тайно уведоми за случилото се полицията на Лос Анджелис. По данни на сайта TMZ Мадокс казал нещо, което извадило от равновесие Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в. Актьорът се нахвърлил върху него и го ударил, въпреки че Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския успяла да застане между тях.

Сътрудници на отдела за защита на децата са прегледали Мадокс и не са забелязали по тялото му следи от удари.

Мадокс обаче не желае да се среща с Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, съобщи Контактмюзик. Той е отказал да се види с баща си заедно с другите деца в събота. Тъй като е на 15 години, Мадокс вече има право сам да избере с кого да живее след развода.

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския подаде документи за развод, като каза, че се притеснява за безопасността на децата си, но формално се позова на непреодолими различия. Двамата актьори живяха заедно 10 години, но брак сключиха чак през август 2014 г. Те имат шест деца, три от които са осиновени. Съдът присъди временно попечителство над децата на Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, припомня БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
40700 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини