Божидар Георгиев-Божо Кравата: Имаше въоръжено нападение, организирано от Митьо Очите

  • 19 октомври 2016 19:58

  • 31068
  • 4
Божидар Георгиев-Божо Кравата: Имаше въоръжено нападение, организирано от Митьо Очите
©

„Това беше престрелка, въоръжено нападение, организирано от Димитър Желязков”. Това каза ексклузивно Божидар Георгиев - Божо Кравата пред БТВ. Мъжът бе издирван близо четири месеца от „Интерпол” след стрелбата в курорта "Слънчев бряг".

Основният враг на Димитър Желязков днес се предаде в полицията във Велико Търново.

По думите на Георгиев още с влизането си в ресторанта Митьо Очите започнал да крещи: „Вие на мутри ли ще ми се правите, сега ще видите какво ще ви правя”. „Замахна да ме удари, но не с голяма сила, за да изгубя съзнание. След това му казах: "Какво правиш, седни да говорим”. Следващото нещо, което си спомням, беше човек със зареден пистолет, защото изщрака и го насочи към мен. Чух изстрели”, разказва Георгиев.

По думите му той няма представа за какво е била престрелката. „Няма паркоместа, няма наркоместа, категоричен е Георгиев. „Аз вярвам в своята невинност”, допълни той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
31068 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.12.19 | 06:17

4
Какви са тези крави, охлюви, торни бръмбари и всякаква животинска протоплазма. Това държава ли е или краварник??

2016.10.26 | 10:35

3
Докато в цяла Европа синдикати, производители и природозащитници надигат глас и се борят против тези споразумения с аргументите, че те ще да влошат европейските норми за хранителни продукти, икономиката и със сигурност ще се стигне до безработица, ние си мълчим! Досега в родния ни парламент са поставяни само няколко въпроса относно договорите, но отговор така и не се получи. В обществото ни няма дискусия „за“ или „против“, то не е запознато със СЕТА, а само с ТТИП и смята, че преговорите между България и Канада са само заради отпадането на визите. И даже се радва. Без да знае, че цената на отпадането на визите е подписването на мракобесния и унищожителен договор СЕТА. И е редно да се замислим кое е по-важно за нас, българите? Да емигрираме в Канада без визи, или да ядем боклуци у нас? Къде са родните протестъри, защитници, екологични организации и всички, които ридаят за поредното отрязано борче, или прегазена костенурка, но мълчат, когато ни се подготвя такова античовешко споразумение?
Манол

2016.10.20 | 09:15

2
Яж ми па ти уя бе нерез!

2016.10.20 | 09:14

1
всички родни бандити с амнезия

Добави коментар

Водещи новини