Румен Овчаров: Борисов клекна пред Радан и осигури изборната победа на БСП

  • 19 октомври 2016 17:27

  • 21544
  • 7
Румен Овчаров: Борисов клекна пред Радан и осигури изборната победа на БСП
©

Все още не съм освободен от поста си. Започната е процедура за освобождаването ми, но това зависи от общото събрание на дружеството. Приемам това решение на премиера като пореден гаф, давайки по този начин възможност на БСП да спечели изборите. Това каза бившият министър на икономиката Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, в предаването „Лице в лице“ по БТВ. Вчера той бе отстранен от борда на директорите на "Лукойл Нефтохим".

В това решение на премиера, Овчаров заподозря, че Борисов е избрал „да клекне пред Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, въпреки глупостите му, за да консолидира дясното за изборите“, каза Овчаров и добави, че по време на управлението на Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко не е имало твърдо отстояване на позициите на държавата. „Той беше уволнен от поста си не заради „Белене“, а заради това, че по времето на първото правителство на ГЕРБ липсваше контрол върху дейността на Националната електрическа компания (НЕК). Той не спря договорите за Мариците, защото трябваше да плаща неустойките по тях“.

„Това е едно нормално управленско решение, но ако някой ми се беше обадил, можех сам да си подам оставката. В крайна сметка маските паднаха. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г три години градеше имидж на широкоскроен политик, но показа истинското си лице“, посочи Овчаров.

По думите на бившия енергиен министър констатациите на КЗК за картел на горивата също е гаф на правителството, защото не може да се докаже. „Ако го има той е сред търговците, но аз не знам повече“.

Попитан за кризата в рудници "Бобов дол" Овчаров каза, че той е универсалният виновник. „Гнусна лъжа е, че аз съм подарил дружеството на някого. През 2007 г. Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в чрез анекс прехвърля концесията на дружеството в частни ръце. „За 8 г. държавата даваше субсидии на предприятието. Изготвихме четири оздравителни плана. Стигна се до съда в Кюстендил. Спряхме да подпомагаме дружеството, тъй като всички механизми за това се изчерпаха. Трябваше да ги затворим и да останат хората на улицата. Тогава синдикатите предложиха да отдадем мините под наем. Вие наистина ли вярвате, че ще има малоумник, който ще купи дружество със милиони задължения за 34 млн. лева?, попита Овчаров.

„Ние някога спасявахме мините, а сега се спасява Христо Ковачки. Държавата трябва да обяви дружествата му в несъстоятелност и да ги вземе“, заяви Овчаров.

По думите му следващият гаф на Борисов е, че отново е вкарал прокуратурата в предизборната кампания. „Не съм съгласен с тезата, че прокуратурата в България е независима -тя е политически зависима“, категоричен беше Овчаров.

На финала на разговора той призова да се разследва какво се е случило с оборудването за АЕЦ "Белене".


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
21544 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.10.20 | 23:31

6
мръсни гадни комунисти, как не ви стигна всичко крадено?!?!?колко търбуха имате, колко курви, наркоманчета деца и къщи, коли...искате!?!?

2016.10.20 | 23:31

7
мръсни гадни буржоа ,как не ви стигна всичко крадено ?!?! колко търбуха имате ,колко курви ,наркоманчета деца и къщи,коли ...искате !?!?
сватба

2016.10.20 | 23:30

5
таварищ Р Овч стягай чеиза за панделата скоро ще ставаш булка

2016.10.20 | 18:01

1
не казвай,хоп преди да си прескочил .инак виж ти на чепа да не скочиш
МММММММ

2016.10.20 | 23:30

4
РУМЕНЕ ТИ СИ ЗА ТРЕПАНЕ ДОЛНО ГОВЕДО КРАДЛИВО

2016.10.20 | 18:01

2
Преход без кръв..Това е резултата..

2016.10.20 | 18:01

3
преход 26 години ни изпиха кръвта до капка ,"демократите "

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини