БСП внесе в НС искане за създаване на временна комисия за картела с горивата

  • 19 октомври 2016 14:41

  • 3036
  • 4
БСП внесе в НС искане за създаване на временна комисия за картела с горивата
© Булфото

Парламентарната група на "БСП - лява България" внесе искане за създаване на временна анкетна комисия, която да се занимае с информацията за картел в търговията с горива. Това съобщи председателят на ПГ "БСП лява България" Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за след внасянето на предложението в деловодството на Народното събрание. Под искането са се подписали 80 народни представители.

Нинова посочи, че са събрали подписи от почти всички парламентарни групи - "БСП- лява България", АБВ, "Атака","Народен съюз", ДПС, "Патриотичен фронт", независими депутати. Общият ни фронт срещу ГЕРБ се разшири максимално, посочи тя. Реформаторският блок отказали да подпишат, но заявили, че ще ги подкрепят в пленарната зала. Само ГЕРБ не подкрепят, каза Нинова. Тя се надява следващата седмица Комисията да влезе в дневния ред на парламента, за да "се занимаят по същество с контрабандата, а не само популистки - с говорене по медиите".

Нинова коментира отстраняването на бивши министри на БСП от постове в енергийни дружества и повдигнатите обвинения. Според нея това е част от предизборната кампания на ГЕРБ и опит да се притисне и сплаши опозицията. "От сега да им кажа, че няма да стане", заяви Нинова. По думите й сред причините за това са фактът, че БСП успява да събере около себе си подкрепата на другите парламентарни групи срещу решения на ГЕРБ, както и комисията за картела на горивата. Нинова заяви, че ГЕРБ ги е страх което щяло да излезе в парламента.

Тя посочи, че в момента с пълномощно на министър Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и областния управител на София освобождават партерни помещения от централата на БСП на "Позитано" и въвеждат там частни лица. Според нея това също е елемент на предизборен натиск върху опозицията. "Г-н Борисов, няма да ви се получи. По този начин показвате само слабост и страх. Няма да ни спрете, напротив повече ни амбицирате за действия", заяви Нинова, цитирана от БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3036 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.11.09 | 10:26

3
Руските агенти , които ограбиха прехода и живота на цяло поколение Българи ! Това е уродливото лице на национални предатели !!! Те няма да спрат , защото от москва са им заповядали да саботират денонощно всичко в България !!!

2016.11.09 | 10:26

4
Аман от платени Гробари! Няма по-крадливи от вас! Колко станаха милиардите, които откраднахте?

2016.11.09 | 10:26

2
Внимавайте! Ако пишете срещу Бойко, от този сайт ви инсталират UDP Router!
тази ВЕЩИЦА

2016.11.09 | 10:26

1
С ОЧИЛА ЗА 1000 ЛЕВА БАБО И ТВОЙТО ВРЕМЕ МИНА СЛЕД ТОВА : Един милион сирийци ОТИВАТ НОВИ В ТУРЦИЯ ТИ ЛИ СЛИВО ЩЕ ГИ СПИРАШ СЛИВО С ОЧИЛАТА

Добави коментар

Водещи новини