Трайчо Трайков: България е Европа

  • 19 октомври 2016 08:12

  • 1903
  • 1
Трайчо Трайков: България е Европа
© Bulphoto

Кандидатите за президенти Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска се изправиха един срещу друг в дебат в сутрешния блок на Нова телевизия.

В рамките на минута Трайков и Калфин обясниха какво биха направили, ако в момента са на „Дондуков 2“.

Според Калфин е редно един президент да има повече правомощия. Той напомни, че самият Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е препоръчал кампанията да е около тази тема, но по думите му, препоръката е закъсняла. Трайков пък смята, че правомощията на държавния глава са достатъчни, ако те бъдат изпълнени в своя максимум. „Президентът има достатъчно правомощия и сега“, заключи кандидатът на Реформаторите за „Дондуков 2“.

„България е там, където сама се постави. Ние сме членове на ЕС и НАТО, но не достатъчно активни и това трябва да се промени“, заяви Калфин. Според него въобще няма на дневен ред темата за русофили и русофоби.

Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко е категоричен, че България е Европа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1903 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.10.19 | 17:27

1
имаше една инсталация на един чужденец ,който изобрази България и мястото и в Европа ,съвсем точно ,а ние и да сме родолюбци ,трябва да сме и реалисти

Добави коментар

Водещи новини