Ето какво намериха в домати и хляб (снимки)

  • 19 октомври 2016 07:23

  • 52465
  • 8
Ето какво намериха в домати и хляб (снимки)
© Кадър Нова тв

Свинска опашка откри в хляб зрител на Нова телевизия. Той сподели, че когато отворил пакета с хляб и извадил първата филийка, с изненада открил пластмасовия бонус, която се проточил между 4-5 филийки. Какво ядем, пита пък Христина Горанова.

Тя е изпратила снимка на домат с кълнове. Зеленчукът е купен от магазин в Шумен от нейна колежка. „Всички в заведението, в което работим, останахме потресени от този домат, който е си е направил разсад сам в себе си. Кой контролира това с какво точно ни тровят?

От всички четири домата, които колежката ми си е купила, три са били такива, добавя Христина.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
52465 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2017.02.10 | 14:45

3
ЕС и НАТО ни пазят,ко ревете? На ви демокрация по Американски и не се оплаквайте.....нали искате свобода без задължения.

2017.02.11 | 11:22

8
Червен боклук, при соца през Октомври нямаше домати, а през цялата година нямаше: банани, пипер, леша, шоколад....дрехи, козметика, телевизори, хладилници, всякаква техника, въобще всичко беше дефицитно, ако успеехме да си купим нещо - то беше без право на избор. Не коментирам, че не можеше да си купиш апартамент, а руска кола се купуваше след 10 години чакане, списъци и среднощни опашки.

2017.02.11 | 11:22

7
През соца, всичкото, макар и малко, което имаше БЕШЕ ИСТИНСКО, ОРГАНИЧНО, БИОЛОГИЧНО, ВКУСНО И ЗДРАВОСЛОВНО! Сега, всичко е ОТРОВА! Правете си сметката какво искате! Програмирано гниещи автомобили или здравословна храна за децата си!!!

2017.02.11 | 11:22

6
Имаше и кльонове по границата не за да не влезе някой бандит,а за да не излезат българските граждани извън страната и да видят колко струва скапаният им социализъм, където може да се купи само това,което партията нареди.
s

2017.02.11 | 11:21

5
Че то държава няма, кой да контролира. Контролират се само парите, които трябва да се откраднат.
NeExpert

2017.02.11 | 11:21

4
Симпатяги, това са стари домати седяли на склад (няма нужда дори да е охладен), в случая са или внос от Хоандия или купени от Лидъл (което може пак да е от Холандия). Не е БГ проблемът, просто вече са стояли доста време някъде. Живял съм с години в Берлин, Амстердам и Лондон и от опит мога да кажа, че доматите не мухлясват, не се размекват, ами могат да останат НА ВИД перфектни поне месец, но почват да растат от вътре. Така че не Ви е ни Бойко виновен, ни Сашо Роман, нито кой да е политик, просто някой е доставил престояли домати от боготворената ни Европа. Да се бяхте осъмнили, че цяла щайга домати са едни и същи на размер и форма щеше да Ви помогне. Това са продуктите продавани във всички вериги като Лидъл, Алди, Кауфланд, Пени, Албърт Хайн, Теско, Метро, Сейнсбъри, Реал, Нето, Билла и прочее. Поне за доматите - тръгнаха от Холандия. Просто някой търговец се е добрал до стари такива. Конспирация на фамилия Ротшилд зад това няма, пийте един Валериан и слезте над земята. Съседския магазинер Ви е прецакал.
Бизнесмен

2017.02.10 | 14:43

1
Никой не ви е виновен. Г-н Борисов ви съветваше да си отглеждате сами зеленчуците, ама вие го критикувате. Г-н Борисов ви съветваше да станете овчари.. но вие пак го критикувахте, а иначе недоволствате когато консумирате развалено месо или зеленчук. Само сте си виновни.

2017.02.10 | 14:44

2
Ми да си връщаме соца тогава! Вместо да слушаме тоя и оня! Тогава такъв проблем НЯМАШЕ!

Добави коментар

Водещи новини