Днешният ден е тежък и опасен. Забарвете секса

  • 19 октомври 2016 06:06

  • 36104
  • 0
Днешният ден е тежък и опасен. Забарвете секса
©

Луна в опозиция със Сатурн – Недоволство от общото състояние на нещата, което може да доведе до вкисване на настроението. Понижена жизненост, умора, депресия. Наблюдава се влошаване на хроничните болести, кожните заболявания и заболявания на опорно-двигателния апарат.

Луна в знак Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Активирайте чувството си за хумор. Не се препоръчва рутинна работа. Хората стават по разговорчиви, но и по-склонни да изпуснат това, което не е за казване. Можете да се откажете от старите си навици. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система. Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

19-ти лунен ден - той е тежък и опасен. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Ден на нашите заблуждения и грешки. Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Препоръчва се в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити.

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката.

Секс - Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден - никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите с вана с топла вода, но да не е билкова.

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

 


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
36104 0

Свързани новини

Водещи новини